Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Тетяна

Майстер виробництва, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Переяслав

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуюча виробництвом

з 12.2020 по 02.2022 (1 рік 2 місяці)
ТОВ ХАЯЛІ, Бориспіль (Харчова промисловість)

-спрямування діяльності колективу на ритмічний випуск продукції власного виробництва в необхідному асортименті та високої якості;
- забезпечення вхідного, оперативного контролю сировини та матеріалів та виходного контролю якості продукції;
- складання графіків виходу на роботу працівників виробничого підрозділу;
- контроль за виконанням працівниками правил і норм охорони праці;
- контроль за правильною та безпечною експлуатацією технологічного устаткування;
- забезпечення належної організації праці робітників на робочих місцях та контроль за дотриманням вимог санітарних норм та правил прийнятих на виробництві харчової продукції.

Начальник виробництва

з 02.2020 по 04.2020 (2 місяці)
ТОВ"СкайФуд Сервісес", с.Гора,Бориспільський р-н (виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів,кейтерінг)

Управління персоналом виробництва.
Контроль за роботою обладнання.
Контроль за дотриманням необхідних санітарно-гігієнічних норм.
Участь у внутрішніх аудитах в структурних підрозділах підприємства.
Участь у проведенні інвентаризацій.
Контроль за наявністю та використанням витратних матеріалів, списання .
Контроль за якістю сировини, яка використовується на виробництві.
Контроль за дотриманням персоналом вимог та норм по техніці безпеки та охороні праці.
Контроль за умовами зберігання та правилами відвантаження готової продукції споживачу.

Начальник виробництва

з 12.2018 по 02.2020 (1 рік 2 місяці)
ТОВ «Роял Кейтерінг», с. Гора, Бориспільського району (виробництво хлібобулочних виробів, кондитерських виробів, кейтерінг), с.Гора,Бориспільський р-н (виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів,кейтерінг)

Управління персоналом виробництва.
Контроль за роботою обладнання.
Контроль за дотриманням необхідних санітарно-гігієнічних норм.
Участь у внутрішніх аудитах в структурних підрозділах підприємства.
Участь у проведенні інвентаризацій.
Контроль за наявністю та використанням витратних матеріалів, списання .
Контроль за якістю сировини, яка використовується на виробництві.
Контроль за дотриманням персоналом вимог та норм по техніці безпеки та охороні праці.
Контроль за умовами зберігання та правилами відвантаження готової продукції споживачу.

Інженер з якості

з 02.2013 по 12.2018 (5 років 10 місяців)
ТОВ «МСІВВС Груп», Бориспіль (виробництво макаронних виробів, кондитерських виробів та кукурудзяних паличок).)

Підтримка та розвиток системи менеджменту якості (СМЯ):
-розробка, впровадження та дотримання вимог політик та процедур в області якості та харчової безпечності;
- проектування та документування процедур СМЯ;
- виконання обов’язків відповідального за документацію СМЯ на виробництві, актуалізація документації СМЯ;
-надання консультацій співробітникам підприємства щодо розробки документації СМЯ відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001, ISO 22000, політик та корпоративних ініціатив в області якості та харчової безпечності.
Організація та забезпечення проведення внутрішніх аудитів, супроводження зовнішніх аудитів.
Планування та проведення внутрішніх аудитів в структурних підрозділах компанії.
Розробка корегувальних та попереджуючих заходів, контроль та аналіз виконання запланованих заходів.
Координація та підтримка роботи групи HACCP, забезпечення переглядів планів HACCP, оформлення документації HACCP.
Організація та координація внутрішніх інспекцій санітарно-гігієнічного стану виробництва, розробка та погодження графіків, планів та стандартних санітарних операційних процедур для цілей відповідного санітарного стану підприємства.
Організація та контроль за проведенням заходів з боротьби зі шкідниками на виробництві, проведення робіт з укладання договорів зі спеціалізованими (ліцензованими) організаціями на проведення робіт з дератизації, дезінсекції, контроль відповідності застосування підрядними організаціями матеріалів та обладнання для боротьби зі шкідниками, контроль своєчасності та повноту проведення робіт.
Організація та проведення тренінгів для співробітників всіх рівнів в т. ч. для відвідувачів та співробітників підрядних організацій щодо вимог політик та процедур в області забезпечення якості та харчової безпечності з метою підтримки та розвитку високого рівня компетентності та культури виробництва.
Взаємодія з контролюючими та іншими зовнішніми організаціями, які надають послуги з дослідження продукції за показниками якості та безпечності.
Організація та безпосередня участь у проведенні вхідного контролю сировини та матеріалів.
Оцінка показників якості готової продукції.
Управління невідповідною продукцією.
Підготовка супровідної документації що засвідчує якість на готову продукцію.

Завідуюча виробництвом

з 08.2009 по 02.2010 (6 місяців)
Підприємство «Переяслав – Хмельницький Агрокоопвиробник»., Переяслав (переробка плодоовочевої продукції)

Організація виробництва.
Облік робочого часу персоналу.
Координація роботи постачальників плодоовочевої продукції.
Контроль якості сировини та витратних матеріалів.
Облік витрат сировини на виробництві.
Контроль за санітарним станом на виробництві.

Майстер виробництва

з 08.1986 по 07.2009 (22 роки 11 місяців)
ВАТ «Переяслав –Хмельницький хлібозавод», Переяслав (Приватні особи)

Організація роботи цеху
Замовлення і приймання сировини
Контроль якості готової продукції
Контроль виконання замовлення та своєчасного відвантаження готової продукції
Контроль за дотриманням санітарних норм та правил на виробництві
Взаємодія з контролюючими організаціями
Ведення виробничої звітності
Проведення інвентаризацій.

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія виробів хлібопекарного, макаронного та кондитерського виробництва, Київ
Вища, з 1981 по 1986 (4 роки 9 місяців)

інженер - технолог

Додаткова освіта та сертифікати

«Менеджмент харчової якості та безпеки. Базові Програми передумови. НАССР концепція.»

2017

Простежуваність. Управління кризовими ситуаціями: відклик та вилучення продукції. Внутрішні аудити.»

2017

Зміни законодавства України. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів . Нові тенденції стандартиз

2015

Знання і навички

MS Word MS Outlook

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Професійна робота в сфері організації виробництва та забезпечення якості більше 30 років.
Досвід управління персоналом виробничого підрозділу з чисельністю 50 чоловік.
Координація роботи майстрів та цехових служб.
Організація поточного виробничого планування.
Контроль дотримання санітарних норм та правил з техніки безпеки та охорони праці.
Контроль за дотриманням технологічної дисципліни.
Організація контролю продукції за показниками якості .
Представлення інтересів підприємства в області контролю та забезпечення якості у взаємодії з зовнішніми організаціями.
Теоретичні та практичні знання законодавчих актів та нормативних документів галузі, основних документів, на яких базується СМЯ, НACCP.
Досвід практичного застосування законодавчих та нормативних документів.
Досвід позитивної взаємодії з контролюючими організаціями з питань надання послуг, інспектування, аудитів, контролю та організації проведення перевірок на підприємстві.
Професійна розробка маркування споживчої упаковки харчової продукції.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: