Резюме від 15 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6559944

Продавець-консультант, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 02.2024 по нині (4 місяці)
Роздрібна торгівля

Консультування клієнтів, допомога у виборі книжок та супровідного товару, прийом поставок, розрахунок на касі, дотримання чистоти в книгарні, замовлення, ведення соцмереж

Освіта

Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

Факультет східних мов, спеціальність японська філологія, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Маріупольський міський ліцей

Маріуполь
Середня, з 2013 по 2020 (7 років)

Закінчивши початкову школу, я вступила до ліцею, в 5 клас. Навчалась у класі з англо-німецьким нахилом. Наразі є студенткою.

Знання і навички

Привітність Стресостійкість Комунікабельність Неконфліктність Здатність до навчання Знання стандартів обслуговування Проведення касових операцій 1С:Роздріб Доброзичливість

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Японська — середній

Додаткова інформація

Вважаю себе відповідальною і організованою особистістю, швидко вчусь. Завжди привітна й дружелюбна, неконфліктна, легко знаходжу спільну мову і намагаюсь робити все можливе і надможливе!
Обожнюю малювати та читати. Пишаюсь своєю бібліотекою! Загалом дуже люблю робити щось незвичайне та дивакувасте, завжди намагаюсь підходити до всього з кретиативом.
Захоплююсь Японією та її культурою ще з дитинства, тому обрала для себе спеціальність японського філолога. Мала досвід репетиторства для дітей з японської та англійської мов.
Окрім того організовувала японсько-англійський та українськомовний розмовні клуби, літературні вечори, брала участь у мовному таборі, волонтерила в колцентрі (коммунікація та координація людей, потребуючих гуманітраної допомоги).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: