Резюме від 17 березня 2024

Єлизавета

Актёр, аниматор, продавец-консультант, администратор на ресепшн, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор рецепції

з 07.2023 по 10.2023 (3 місяці)
Puls Gym, Харків (Краса, фітнес, спорт)

Обслуговування клієнтів, спілкування з людьми, продаж, консультування, оформлення абонентів, приготування напоїв, робота з комп'ютером

Кастинг менеджер

з 06.2021 по 01.2022 (7 місяців)
Babyfotostars, Харьков (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Освіта

Харьковская государственная академия культуры

Факультет сценічного мистецтва, спеціальність актор драматичного театру та кіно, Харьков
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Спеціальність актор драматичного театру та кіно
Вивчення акторської майстерності, сценічної мови, перетворення на різні ролі, виступати на сцені і зніматися в різних роликах/відео/кіно.
Також я вивчала танці, сценічні рухи, вокал.
Ця професія навчила мене показувати себе, бути товариською, правильно і красиво говорити, перевтілюватись, танцювати, не соромитися себе, не боятися людей та виступів, працювати на повну силу.

Додаткова освіта та сертифікати

ЕМАН Журналистика

2018, 2 года

Знання і навички

Творчий підхід Ініціативність Написання сценаріїв Пользователь ПК Комунікабельність Робота в команді Робота з клієнтами Відповідальність Пунктуальність Організованість Доброзичливість Ведення соціальних мереж Здатність до навчання Проведення касових операцій Уважність Цілеспрямованість

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Мене звати Єлизавета і я майбутній актор. Навчання на цю професію навчило мене бути різною. Я комунікабельна, легка в спілкуванні, творча, ініціативна, доброзичлива, відкрита. Працювала кастинг менеджером, що надало змогу навчитися спілкуватися з клієнтами і виходити зі складних ситуацій. Також ,відкривши свій інстаграм магазин, навчилася консультувати людей, орієнтуватися в товарі, редагувати фото/відео, писати пости, навчаюся продавати. Вільно спілкуюся українською мовою.
Також я дуже творча. Я пишу вірші і розповіді, можу написати сценарій або навіть організувати свято. Навички режисера в мене також є, адже був досвід ставити вистави з дітьми. Я швидко вчуся і запам'ятовую інформаю. І саме головне, в мене є бажання розвиватися в будь якій професії і пробувати на різних посадах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: