Резюме від 12 квітня 2024

Оксана

Завідувач виробництва, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Отрошко Оксана Федорівна

ОСОБИСТІ ДАНІ __________
дата народження:31.07.1981р.
вік:42 років;
сімейний стан: незаміжня;
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА __________
1998 – 1999Навчання в Учбовому центрі акціонерного товариства «Київ хліб» здобула кваліфікацію кондитера 3-го розряду.

1999 – 2004Закінчила Національний університет харчових технологій Факультет технології хліба. Спеціальність «технолог-інженер». Спеціаліст
Підвищення кваліфікації
2008бухгалтер ТОВ «Успіх» диплом
2008 1:С бухгалтерія 7.7 ТОВ «Успіх» свідоцтво


ТРУДОВИЙ ДОСВІД __________
2006 - 2011 компанія «ФудТек» на посаді інженер – лаборант
1.контроль вхідної сировини та готової продукції:
2.прийом сировини по документам, облік документів, ведення документів в Word, Excel;
3.контроль продукції фізико-хімічними методами, методом титрування, вимірювання іонів іоноселективними електродами

2011-2013 компанія «Продпак» на посаді інженер з якості
1.організація роботи виробництва ароматизованого чаю
2.контроль процеса виготовлення купажів
3.контроль подачі купажів на фасування
4.отримання сировини на виробництво та контроль її якості
5.звітність за зміну в Word, Excel

2014 - 2020 ТОВ»УСПП»Київський обласний хлібопекарський комплекс на посаді інженер технолог кондитерського виробництва
1.контроль технологічного процесу виробництва тістечок та тортів.
2.технологічна розробка та введення в виробництво нових видів кондитерських виробів.
3.складання та розробка технологічної документації(рецептури,технологічні інструкції)
3.контроль продукції фізико-хімічними методами.
4.Ведення технологічної документації.
5.Ведення лабораторних та технологічних журналів.
6.контроль залишків сировини на складі та замовлення
7.Ведення звітності в 1С
2016 начальник кондитерського цеху
1. Управління персоналом
2. Контроль процесів виробництва та виконання виробничих планів.
3. Відстежування та формування заявок на сировину для виробничого процесу
2018 інженер технолог кондитерського цеху.

2020 – 2021 ТОВ «Ла Тарта» на посаді начальник зміни
1. складання замовлення на зміну
2. контроль технологічного процесу виробництва тістечок та
тортів.
3.управління персоналом.
4. ведення звітності в
5. Здача продукції в експедицію.

2021 – 2022 ТОВ «СПЕЛЛ» майстер зміни
1. складання замовлення на зміну
2. контроль технологічного процесу виробництва цукерок та
шоколаду.
3.управління персоналом.
4. ведення звітності в 1С

2023ТОВ «СТАРК ФАРМ» технолог
1. Замовлення сировини
2. Розробка нових видів продукції
3.ведення технологічної документації



КВАЛІФІКАЦІЯ __________
Володію роботою на комп'ютері Word, Excel, Internet, 1:С виробництво
знання мов: Українська, Російська – вільно. Англійська зі словником.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ __________
Комунікабельність, енергійність, відповідальність, пунктуальність, старанність, добросовісність, здібність до навчання, вміння логічно мислити, вміння працювати в колективі, постійно дбаю про підвищення власного професійного рівня

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: