Резюме від 22 червня 2023 PRO

Борис

Керівник служби безпеки, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби безпеки

з 07.2012 по 08.2020 (8 років 1 місяць)
ТОВ «ОСЕЛЕДЬКО», Рівне (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівник служби безпеки
з 07.2012 по 08.2020 р. (8 років 1 місяць)
ТОВ ТД «ОСЕЛЕДЬКО», Рівне (Дистрибуція продуктів харчування).
Високий відсоток повернення боргів підприємства, дотримання дисципліни працівниками. Контроль за роботою відділів збуту, логістики та складу. Проведення контрольних перевірок та розслідувань при виявленні фактів крадіжок та зловживань. Організація роботи по поверненню протермінованої дебеторської заборгованості. Постійна співпраця з державними контролюючими органами з метою організації нормального функціонування підприємства. Перевірка кандидатів на роботу, проведення з ними співбесід.
Підприємницька діяльність.
Дистрибуція продуктів харчування торгової марки «Чудо-піч». З вересня 2011р. по теперішній час
Надання консультативної та юридичної допомоги різним приватним підприємствам м. Рівне в напрямку взаємодії з державними контролюючими органами.

Освіта

Національна Академія внутрішніх справ України

Спеціаліст-юрист, Київ
Вища, з 1997 по 2001 (3 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

З 1993 по 2011 рік працював в ОВС на різних посадах в оперативних службах. Від оперуповноваженого до начальника відділу карного розшуку міста Рівне, начальником відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків міста Рівне , начальником кримінальної міліції в різних територіальних органах . Підполковник міліції ,маю велику кількість відзнак та заохочень. За підсумками 1998 року визнаний кращим працівником карного розшуку міста Рівне. Маю велике коло зв’язків у правоохоронних органах та у владних структурах як міста та області, так і в інших регіонах України

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: