Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Діана

Домробітница, барбер, масажист, модельєр-стиліст, няня, продавець-консультант, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Модельер стилист

з 05.2014 по 09.2019 (5 років 4 місяці)
Борисфєн, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Постійні клієнти,які після мого обслуговування залишали старих перукарів і обслуговувалися в мене. Люблю працювати на результат з гарним настроєм. Завжди на позитиві,надійна, професійний досвід в різних направленнях і професіях,універсал,ерудована,активна,порядна,інтелігентна.

Освіта

Унів.Драгоманова

Філологічний, Київ
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 11 місяців)

Вчитель укр мови та рос мови і літератури.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Потім здобула освіту моде льєра стиліста,масажиста,маю достатній досвід і задовооені клієнти. Розгляну також продавець-консультант в бутіках брендового одягу,маю відчуття гарного смаку,стилю,харизматична і креативна,творча особистіть,притягую людей і прибутки,легка рука,є почуття самоповаги,володіння сучасним етикетом,досвід нянею без вікових обмежень з великими знаннями потреб дитини,впевнена база медичних знань і фармацевтики,анатомії,різностороння,творча,поетеса,філософ,непаганий психолог,досвід,хороша людина і друг,надійна,вмію зберігати таємницю,стресостійка,рішуча,адекватна,почуття гумору,доброзичлива. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: