Резюме від 13 листопада 2023 PRO

Ілля

Керівник служби безпеки, охорони, інспектор СБ

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу охорони (фізична охорона та внутрішня безпека)

з 08.2023 по 11.2023 (3 місяці)
Будівельна компанія, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення безпеки і збереження майна при переміщенні ТМЦ (в тому числі і особистий супровід);
Забезпечення внутрішньої безпеки (участь в контролі роботи об’єктів охорони, профілактика і попередження крадіжок, махінацій, розробка інструкцій); Контроль витрати матеріальних ресурсів з метою недопущення їх незаконного та нераціонального використання, дотримання нормативних актів, що регулюють організацію внутрішньооб'єктового та пропускного режиму, забезпечення безпеки власності підприємства;
Організація та контроль несення служби на об'єктах працівниками охорони. Підбір та розподіл особового складу. Проведення занять, інструктажів. Табелювання та складання графіків чергувань. Звітна та службова документація. Облік та переміщення ТМЦ. Проведення інвентаризації та службових розслідувань. Робота з тривожною та пожежною сигналізацією, СКД, відеоспостереження. Врегулювання позаштатних ситуацій. Штат понад 30 осіб.

Керівник відділу безпеки

з 03.2023 по 08.2023 (5 місяців)
ТОВ "Сервіс Юніт Житло", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль за виконанням службових обов'язків персоналом охорони; Контроль за веденням робочої документації; Ведення графіків несення служби; Контроль за знанням персоналом охорони посадових інструкцій, правил, розпоряджень; Контроль та організація безпеки матеріально-технічних засобів, що знаходяться під охороною; Навчання співробітників охорони нормам та правилам контрольно-пропускного режиму, моделювання та розбір різних ситуацій, які можуть бути на об'єкті охорони (пропуск людей та автотранспорту, співробітників правоохоронних органів, служб та організацій на територію об'єктів). Контроль роботи систем відеоспостереження, охоронної, пожежної сигналізації, СКД. Штат понад 20 осіб.

Начальник охорони

з 03.2020 по 02.2022 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Онсайтменеджмент", Київ (Роздрібна торгівля)

Торгово-офісний центр "Silver Breeze".
Послуги для бізнесу – інше.
Організація та контроль охорони з "0". Штат понад 25 осіб.

Начальник охорони

з 04.2019 по 01.2020 (9 місяців)
ТОВ "Регіональний охоронний союз", Київ (Охорона, безпека, оборона)

Організація та контроль несення служби на об'єктах працівниками охорони. Підбір та розподіл особового складу. Проведення занять, інструктажів. Табелювання та складання графіків чергувань. Звітна та службова документація. Облік та переміщення ТМЦ. Проведення інвентаризації та службових розслідувань. Робота з тривожною та пожежною сигналізацією, СКД, відеоспостереження. Взаємодія із замовником. Врегулювання позаштатних ситуацій. Знаходження на зв'язку 24/7.Штат понад 80 осіб.

Інспектор департаменту фізичної охорони, інспектор відділу внутрішнього контролю

з 06.2015 по 03.2019 (3 роки 9 місяців)
Компанії з різними сферами діяльності. Інше, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Старший групи швидкого реагування

з 11.2013 по 10.2014 (11 місяців)
А1 груп, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Організація роботи ГБР на довіреному секторі. Оперативне реагування та виїзд на об'єкти, що охороняються, при спрацьовуванні засобів охоронно-тривожної або пожежної сигналізації.

Начальник охорони

з 08.2012 по 10.2013 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Охоронний холдинг", Київ (Охорона, безпека, оборона)

Організація та контроль несення служби особового складу на об'єктах охорони. Підбір та розподіл кадрів. Табелювання. Службова та звітна документація. Проведення службових розслідувань. Взаємодія із замовником. Штат понад 160 осіб.

Освіта

КНУВС

Внутрішніх військ МВС, Правоохоронна діяльність, Київ
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Закінчив ВНЗ із відзнакою. Спеціальність- Правоохоронна діяльність, Кваліфікація - юрист. В наявності водійські права категорії ,,В" та власний автомобіль. Маю травматичну зброю та діючий дозвіл на неї.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Впевненість, дисциплінованість, вимогливість, стресостійкість, комунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: