Резюме від 29 вересня 2022 PRO

Юрій

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2020 по 12.2020 (2 місяці)
Понад 20 років ЮРИСТОМ В СФЕРАХ БУДІВНИЦТВО,НЕРУХОМІСТЬ,ПРОМВИРОБНИЦТВО ,ЕНЕРГЕТИКА,ЗЕД, АГРО, НАФТОГАЗ, ФАРМ, АУДИТ,ЮРПОСЛУГ, Київ (Юридичний супровід)

Договори, Податки, Корпоративні право/питання
Консультації (прості, розгорнуті, висновки/рекомендації)
Моніторинг підприємств, законодавства/права
Робота з держорганами
(дозвільними - реєстрації, дозволи та інші,
контролюючими /перевірки, переписка...) - податкова та інші,
правоохоронними - прокуратура та інші)
Судова практика, супровід виконання судових рішень.

Великий досвід
- договірної, переговорної, консультаційної , корпоративної і управлінської роботи;
- позасудового врегулювання конфліктів і представництва в судах та судової практики, виконавчих проваджень;
- курирування проектів (будівництво) і угод (M&A), виробничих промпідприємств, агрогалузі ,зовнішньоекономічної діяльності (імпорт,експорт, інвестиції, офшори і оншори (фактичні нерезиденти, юр- і фізособи),
- роботи з значними обсягами інформації і документації, в тому числі досвід в режимі багатозадачності та цейтноту;
- роботи з людьми різних характерів, юристами і не-юристами, підлеглими та керівниками, власниками бізнесу, акціонерами, топ-менеджерами, найманими працівниками, контрагентами, опонентами і конкурентами, замовниками юрпослуг ;

Досвід по галузям права:
- Господарське і цивільне (насамперед договірне і корпоративне), - -Адміністративне (по напрямкам діяльності роботодавців, в тому числі ЗЕД-регулювання, будівництво, промисловість, агрогалузь та інші - див. далі в резюме),
- Земельне, Трудове, Податкове;
- Процесуальне (суди) : господарське, адмінсудочинства, цивільне;
Банкрутство ; Виконавче провадження.

Вважаю, що досвід розуміння і застосування принципів,доктрин і механіки роботи права в бізнесі ( в різних сферах) , швидка і якісна орієнтація/навігація, моніторинг та робота в правовому полі (законодавстві, судовій практиці тощо), юридична робота з врахуванням сучасних практик та технологій,
- набагато ефективніші і надійніші (та безпечніші) від заучування (зазубрування) норм законодавства, надмірної самовпевненості у своїх пам'яті-знаннях й уміннях і одноманітного досвіду.

9.Юрист

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Приватна практика, Київ (Юридичний супровід бізнесу)

Юорпослуги громадянам та юридичним особам,
надання консультацій, включно з податкового, корпоративного, трудового права, в сфері будівництва тощо
складання/написання проектів договорів та інших юр.документів,
підготовка до судових процесів (вивчення матеріалів, судової практики, опонента, визначення ймовірності позитивного чи іншого рішення суду на користь певних сторін, та ймовірності фактичного виконання такого рішення,
складання/написання позовних та інших процесуальних документів) та фактичне ведення судових справ,
В тому числі -
Юрпослуги для компанії ЗЕД-торгівля, експорт олії, включно з логістикою (авто та залізничні перевезення, застосування ІНКОТЕРМС, галузеві конвенції).
Юрпослуги для торговельної та ІТ - компанії (роздрібна та оптова торгівля, послуги ІТ - права споживачів, імпорт товарів та послуг, інтелектуальна власність, реєстрація торгової марки (ТМ), ліцензійні договори, ЗЕД-договори, договори оренди під магазини тощо)
Юрпослуги для будівельної компанії (будівництво та продаж житла в Гостомелі) - договори, дозвільні документи, реєстрація ТМ тощо (до вторгнення РФ 24.02.2022р.).

8.Старший юрисконсульт

з 06.2019 по 11.2019 (5 місяців)
група компаній Родина, Київ (група компаній РОДИНА, Київ (будівництво та експлуатація сонячних електростанцій (завершив роботу в зв'язку закінченням будівельного проекту)

Правовий супровід будівництва сонячної електростанції ( консультації, переписка з нерзидентом-інвестором, договірна робота (поставки, підряд, послуги тощо , 80% обсягу роботи), включно з ЗЕД-контрактами, контрактами EPC, FIDIC.

7. Провіднй юрист по забезпеченню будівництва, Заступник начальника юруправління

з 02.2018 по 09.2018 (7 місяців)
Група компаній МЕРКС, Київ (будівництво, нерухомість,здавання в оренду, виробництво (залишив роботу в зв'язку з випадковою серйозною спортравмою,операція і реабілітація)

ПОВНИЙ ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД (самостійно і з 2-ма юристами) нового будівництва (Київ, Житомир, Бровари) житлового комплексу, промислових об'єктів (ТРЦ, офісні центри, склади, виробництво), також капітальних ремонтів, реконструкцій, придбання нерухомості, також правовий супровід (в складі групи юристів) ОРЕНДИ (замовник - орендодавець (близько 4000 об'єктів-приміщень), ВИРОБНИЦТВА, супроводжуючих ПОДАТКОВИХ ПИТАНЬ, питань КОРПОРАТИВНОГО ПРАВА (в групі більше 10 підприємств Київ, Житомир, Бровари),
судові справи (самостійно) (адміністративні - податкові , господарські), питання страхування, ДТП тощо.
КООРДИНАЦІЯ робіт юристів групи компаній.

6.Юрист (єдиний юрист підприємства)

з 02.2013 по 01.2018 (4 роки 11 місяців)
Дочірнє підприємство американської компанії (США) ДП ''Узвіз'', Київ (Будівництво, реставрація)

юридичне курирування, комплаєнс, оформлення земельних ділянок, дозвільна документація, супровід перевірок держ органів, реєстрації, договори (в т.ч. на проектування, на генпідряд будівництва, поставки та інші), супровід здавання в оренду комплексу нерухомості (переговори, договірні документи), ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНІ контракти і інші ЗЕД документи, включаючи кредитні договори з нерезидентами, імпорт. Робота з документами нерезидента.

Консультації та судові справи на користь власників бізнесу фіз.осіб-нерезидентів та третіх осіб (приватна практика за дозволом/домовленістю з роботодавцем), в т.ч. представництво приватних осіб і компаній (господарські, адмінсудочинство, цивільні справи)

5.Старший юрист, Заступник керівника юридичного департаменту групи компаній

з 06.2008 по 02.2013 (4 роки 8 місяців)
Група компаній СПІЛЛОВЕР,АВІСТА (управляючий офіс), Київ ((легка і видобувна промисловість, комплекси і об'єкти нерухомості / оренда, купівля-продаж, девелопмент))

ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА діяльність (робота з нерезидентами і офшори, експортні та імпортні контракти; робота з ЗЕД-і валютним законодавством, Інкотермс, Віденською конвенцією; судова практика);
КРЕДИТНІ відносини з банками (кредитні договори, зміни, застави та іпотека, переговори, листування, пакети документів та ін.)
КОРПОРАТИВНЕ управління і підприємницьке право (корпоративне та акціонерне право, зборів в АТ, ТОВ, ліквідація АТ, створення ТОВ, реєстрації та перереєстрації, робота наглядових рад, контракти з керівниками та ін.)
Трудове право (колективні договори, трудові спори)
Робота з податкової і контролюючими органами (консультації, листування, перевірки, виїмки документів, адміноскарження, судова робота та ін.)
УГОДИ придбання і продажу БІЗНЕСУ, комплексів і об'єктів НЕРУХОМОСТІ (в т.ч. земельних ділянок), оренда нерухомості,супутній Юраудит DUE DILIGENCE
Договірна робота (типові і індивідуальні договори)
Судова робота (дебітори, кредитори)
Супровід діяльності КУА та девелоперської компанії (придбання, створення, реєстрації та перереєстрації, врегулювання в ДКЦПФР, поточні питання з консалтингу для ініціації інвестиційних проектів - бізнес-планів та ін.)

4. Юрист (перші 1,5р.), Начальник юридичного управління

з 11.2002 по 05.2008 (5 років 6 місяців)
Київський офіс УкрАгроСистемс Л.Л.С. (США) - ДП "УкрАгроСистемс", Київ (елеватори, вирощування зернових, оренда землі, птахофабрики, виробництво комбікормів, оптова та ЗЕД торгівля)

ПОЧИНАВ ЄДИНИМ ЮРИСТОМ керуючої компанії холдингу (1,5 роки). Створював юруправління (юристи головного офісу і на залежних підприємствах);

УПРАВЛІННЯ юридичним забезпеченням холдингу (Начальник юридичного управління, в підпорядкуванні юристи офісу і залежних підприємств; координація роботи з юрфірмами, іноземними юристами);
Участь в КОРПОРАТИВНОМУ управлінні (робота в складі наглядових рад, участь в зборах акціонерів, засновників та ін.);
Юридичне бізнес-планування та супроводження інвестиційних та великих поточних операцій, в т.ч. ЗЕД зовнішньоекономічних угод, угод M & A / купівлі-продажу бізнесу /, процедур приватизації, реструктуризації, (переговори, документи, договори, супроводження та закриття угод)
Юраудит DUE DILIGANCE (для придбання, реструктуризації) і поточний ЮРМОНІТОРІНГ залежних компаній і нерухомості
Договірна робота, ЗЕД-контракт, Комплаєнс, консалтинг
Судові справи / інвестиції, податки, трудові, договірні /

3.Юрисконсульт

з 06.2002 по 11.2002 (5 місяців)
B.I.S., Київ (Юридичні послуги (юрфірма))

Судові справи (господарські, податкові, цивільні, трудові),
консалтинг

2.Юрисконсульт (єдиний юрист підприємства)

з 11.2000 по 06.2002 (1 рік 7 місяців)
ІК Екоматнафтогаз, Київ ((нафтогазова компанія (оптторгівля,інжинирінг, експорт будівництва і послуг - експлуатації газопроводів))

Юридичний супровід ЗЕД-діяльності компанії (в т.ч. участь в переговорах, розробці і підписанні генеральних і поточних контрактів, змін, в т.ч. генпідряду БУДІВНИЦТВ (інфраструктури газопроводів - ГРС, локальних електростанцій) з використанням FIDIC, послуг з експлуатації газопроводів і інфраструктури, у відкритті і забезпеченні роботи філій за кордоном, в т.ч . у відкритті банк.рахунків, оформленні трудових відносин за кордоном, врегулювання спірних питань та ін.)
Судові справи (дебітори, податкова), робота з виконавчою службою, Суперечки з ДКЦПФР (акціонерне законодавство)
Юридичне забезпечення поточного функціонування центрального офісу (оренда, підряд на капремонт, поточні договору, взаємини з податкової і контролюючими держорганами)
Координація юридичних робіт (з нотаріусами, юридичними компаніями України і країн СНД)

Юрисконсульт (ЗА СУМІСНИЦТВОМ)

з 08.1998 по 01.1999 (5 місяців)
ТОВ "Аналітик Аудит", Київ (Аудиторські та юридичні послуги)

Цивільно-правові та податкові консультації
Статті на правову тематику

1. Юрисконсульт (перші 2 роки), Начальник договірно-правового відділу (1 рік)

з 12.1997 по 11.2000 (2 роки 11 місяців)
ТОВ "Випекс Фарм", Київ ((фармацевтична компанія (імпорт, спільне виробництво з нерезидентом, оптова торгівля, мережа аптек, мережа філій, видавництво меджурналу))

Договірна робота (організація. моніторинг, розробка, переговори і узгодження);
СУДОВА ПРАКТИКА (дебітори, кредитори, оренда, інвестиції), виконавче провадження (виконання судових рішень);
Консультації з фармацевтичного і медичного законодавства;
Консультації щодо відкриття приватної медклініки;
Консультації щодо забезпечення діяльності АПТЕК,
консультації за законодавством щодо захисту прав споживачів, ліцензування, журналістської діяльності, МЕДИЧНОЇ практики;
Юридичне забезпечення ЗЕД, ІМПОРТНІ контракти, контракти про спільну діяльність ,суди при МКАС ТППУ, МКАС Варшава;
Відкриття філій в обласних центрах, створення дочірніх компаній;
Юридичний супровід БУДІВНИЦТВА офісно-складського комплексу;
Робота з банками (кредити), державними органами, податковою;
Управління та координація юридичних робіт компанії і філій (близько 20) в цілому.

Освіта

Національний Економічний Університет

Юридичний, правознавство, Юрист, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 8 місяців)

спеціалізація ГОСПОДАРСЬКЕ ПРАВО , ДИПЛОМ З ВІДЗНАКОЮ
(50% дисциплін юридичного спрямування, 50% економічного спрямування (бух.облік, економіка підприємства, ЗЕД тощо)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс англійської мови American English, (cертифікат Вашингтон Д.С. США, Аdvanced.) Семінари і тренінги по юридичним питанням

2010-2018

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Государственные реестры Быстрый набор текста Швидкий набір тексту Професійне надання юридичних послуг роботодавцю чи замовнику

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Рекомендації

Можуть надати при потребі, зокрема колишній директор ДП "УкрАгроСистемс" , начальник юрупрваління Меркс, Співвласник та директор

Можуть надати при потребі, зокрема колишній директор ДП "УкрАгроСистемс" , начальник юрупрваління Меркс, Співвласник та директор

Також заслужений архітектор України, з яким вів будівельний проект, також колишній керівник, нині працює в провідній адв.фірмі, в 2019 входив в 100 кращих юристів країни по рейтингу Юргазети

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Курс англійської мови American English, (cертифікат Вашингтон Д.С. США, Аdvanced.) Семінари і тренінги по юридичним питанням (2010-2018)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: