Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Анастасія

Керівник, актор, режисер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Актор

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Greative mind, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Працюю актором у проєктах для YouTube. Навчилась працювати з камерою, знімала відео та маючи режисерські здібності керувала процесом. Звикла бути найкращою у своїй справі, чого і досягла на даному проєкті.

Викладач акторської майстерності

з 09.2017 по 03.2021 (3 роки 6 місяців)
Едельвейс, Рівне (Освіта, наука)

Навчаю дітей творчої професії. Беру участь у виставах. Танцюю 16 років. Співаю, закінчила музичну школу #2 з відзнакою. Навчаюсь на Режисера драматичного театру в РДГУ.

Освіта

РДГУ

Режисер драматичного театру, Рівне
Вища, з 2017 по 2023 (6 років)

Професія режисера дає можливість у майбутньому бути лідером. В першу чергу, це творча професія, яка поєднує в собі багато сфер.

Знання і навички

Уважність Креативність Акторська майстерність Харизматичність Гарна дикція Дисциплінованість Сценічна пластика Танці Продуктивність Самостійність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вітаю, мене звати Конощук Анастасія. З дитинства моє життя пов`язане зі сценою, камерою та акторством. Я проводила концерти, масові свята, була телеведучою. Сьогодні активно беру участь у зйомках серіалів, ютуб та тік ток проєктів, працюю як відео та фотомодель. Маю власне авто та досвід водіння з 2018 року. Відповідально ставлюсь до роботи, легко знаходжу спільну мову з колективом, правильно організовую робочий процес.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: