Резюме від 14 лютого 2024 PRO

Юлія

Економіст, спеціаліст, фінансист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний фахівець відділу супроводу клієнтів юридичних осіб

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Страхова компанія ARX, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Перевірка документів клієнтів юридичних осіб на предмет правильності заповнення та наявності всієї необхідної інформації; аналіз структури власності; встановлення КБВ; виявлення фактів належності клієнтів/ КВБ клієнтів до політично значущих осіб, членів їх сімей або пов'язаних із ними осіб; аналіз джерел доходів клєнтів/КБВ клієнтів; виявлення фактів розбіжностей щодо КБВ клієнта;виявлення потенційних ризиків. Аналіз клієнтів та присвоєння рівня ризику у відповідності до вимог НБУ. Перевірка клієнтів у відкритих джерелах інформації. Формування та ведення електронних анкет клієнтів.

Консультаційна та роз'яснювальна підтримка працівникам компанії стосовно дотримання вимог фінансового моніторингу для встановлення ділових відносин з клієнтами юридичними особами.

заступник начальника

з 04.2017 по 06.2023 (6 років 2 місяці)
АТ "АЙБОКС БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття, закриття та обслуговування поточних, депозитних, карткових рахунків фізичних, юридичних осіб та ФОП ( резидентів та нерезидентів). Робота з клієнтами по оренді індивідуальних банківських сейфів, опрацювання та контроль касових документів по платежам населення, формування документації щодо операцій по банківським продуктам для клієнтів приватних осіб відповідно до вимог діючих нормативних документів, формування юридичних справ клієнтів Банку, робота з валютними документами (перекази по системі SWIFT, купівля-продаж валюти на міжбанківському валюному ринку для клієнтів Банку). Ідентифікація, верифікація клієнтів та аналіз фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу (контроль здійснення ідентифікації та вивчення клієнтів, виявлення публічних діячів, близьких або пов'язаних з ними осіб, кінцевих бенефіціарних власників, робота з електронними анкетами, забезпечення актуалізації даних про клієнтів). Аналіз наявності у клієнта критеріїв компанії-оболонки, проведення розрахунку ризику ділових відносин, оцінка фінансового стану клієнта.
Оформлення касових документів (касові ордери, грошові чеки) і проведення касових операцій по прийому та видачі готівкових коштів юридичних та фізичних осіб-підприємців, прийом та обробка платіжних доручень в національній та іноземній валюті, оформлення документів по запитам клієнтів. Опрацювання (аналіз, контроль, проведення, відхилення) платежів юридичних осіб та ФОП по системі Клієнт-банк.
Робота з VIP клієнтами.

Провідний економіст

з 12.2016 по 04.2017 (4 місяці)
ПАТ Мегабанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування клієнтів фізичних осіб,відкриття / закриття та обслуговування поточних, карткових, депозитних,пенсійних рахунків фізичних осіб, видача споживчих кредитів та ведення кредитних справ,верифікація клієнтів по кредиту,вміння працювати з документами БКІ.Робота з договорами по оренді індивідуальних сейфів.

Головний спеціаліст

з 04.2016 по 11.2016 (7 місяців)
Управління Пенсійного Фонду України у Вишгородському районі Державний сектор, Вишгород (Державні організації)

Прийом та перевірка документів для призначення та переоформлення пенсії, забезпечення прийому та обліку документів від пенсіонерів щодо способу виплати(рахунки з банків),надання інформації з Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування, прийом документів та їх обробка в програмному забезпеченні для виготовлення електронного пенсійного посвідчення, проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо діючого законодавства

Головний економіст

з 09.2007 по 09.2015 (8 років)
АКБ Форум, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оформлення та видача кредитів фізичним особам(автокредитування, іпотека,кредити під заставу рухомого та нерухомого майна), формування кредитних справ на кредитний комітет, верифікація клієнтів, супроводження кредитних справ після видачі кредиту, робота з повернення кредитів на початковому етапі.

Старший менеджер

з 10.2005 по 07.2007 (1 рік 9 місяців)
АКБ Правекс банк, Вишгород (Фінанси, банки, страхування)

Консультування клієнтів по споживчому кредитуванню, оформлення та видача споживчих кредитів, верифікація позичальника, формування кредитних справ, формування документів для погашення кредитів.
Відкриття пунктів видачі в торгових мережах, підбір персоналу на пункти видачі кредитів.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 8 місяців)

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: