Резюме від 12 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6599487

Продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Луцький Національний технічний університет

Факультет комп'ютерних наук та інформаційних технологій, спеціальність Професійна освіта (Цифрові технології)., Луцьк
Вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Фахівець спеціальності «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» поєднує в собі глибоку інженерну підготовку з напряму комп’ютерних технологій в управлінні та фундаментальні психолого-педагогічні знання. Підготовка фахівця спеціальності «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» пов’язана з вивченням (поряд із гуманітарними, соціально-економічними та професійно-орієнтованими дисциплінами) дисциплін з основ комп’ютерних технологій в управлінській діяльності.

Додаткова освіта та сертифікати

Володимир-Волинський педагогічний коледж

2016, 4 роки

Знання і навички

Неконфліктність Онлайн-викладання Викладання для дітей та підлітків Google Meet Творчий підхід Викладання для дорослих Quizlet Проведення індивідуальних занять Google Клас Проведення зустрічей в Zoom Викладання для дошкільнят Енергійність

Знання мов

Німецька — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: