Резюме від 5 травня 2024 PRO

Микола

Учитель історії, репетитор, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор історії та географії

з 10.2018 по 07.2019 (9 місяців)
ТОВ Еліт Голд, Житомир (Освіта, наука)

Активно та якісно готував учнів до ЗНО з історії та географії. На уроках вивчали теоретичний матеріал, також робили тести.
З вересня 2019 р. по серпень 2020 р. працював вчителем історії та правознавства в Селянщинському спортивному ліцеї імені героїв АТО О. Голяченка та Д. Литвинчука. Завжди виконую свою роботу, працюю до кінця над завданням.

Освіта

ЖДУ ім. І. Франка

Історичний факультет, Житомир
Вища, з 2014 по 2019 (5 років)

На даний момент навчаюсь в аспірантурі на історичному факультеті Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office

Знання мов

  • Французька — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вмію працювати з архівними документами, відвідав архіви в Києві, Житомирі (Державний архів Житомирської області, Центральний державний архів вищих органів влади та управління України, Центральний державний архів громадських об'єднань). Швидко аналізую зміст документів, виділяю для себе головне.
Маю досвід роботи з дослідження власного родоводу (до 60-х років ХІХ ст.). Гарно та вміло виконую свою роботу. Регулярно відвідую сайти прогарми Дерево Життя та Family Tree Builder, шукаю нову інформацію по генеалогії роду.
Комунікабельний, товариський, вмію працювати в команді. Завжди виконую роботу до кінця, уважно та відповідально підхожу до виконання поставленої роботи та завдань.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: