Резюме від 29 квітня 2024

Олег

Інженер з охорони праці та пожежної безпеки, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

національний університет водного господарства та природокористування

Екологія та природокористування, Рівне
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Впевненість

Додаткова інформація

ШМАГАЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата народження:6 грудня 1980 р.н.
Місце проживання:м. Рівне
Конт. Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Освіта:у 2004 році закінчив Український державний університет водного господарства та природокористування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища» та здобув кваліфікацію спеціаліста з екології та охорони навколишнього середовища.

Досвід роботи:
З грудня 2020 року і по теперішній час начальник відділу охорони праці одного із аграрних холдингів, що знаходяться на території України

січень 2019 грудень 2020 року.Начальник відділу з питань житлово-комунального господарства однієї із об’єднаних територіальних громад Рівненського району
- організовував роботи з благоустрою території 11 населених пунктів. У підпорядкуванні було 10 робітників. Розробка проектів наказів, інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки. Допуск працівників до виконання функційних обов’язків. Проведення первинних, повторних, цільових та позапланових інструктажів на робочих місцях.

01-12. 2018 Інженер з питань техногенно-екологічної безпеки ТОВ «АРКТУР». Функційні обов’язки – розробка аварійно-технічної документації у сфері пожежної та техногенної безпеки, охорони праці.
- розроблення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки;
- розроблення планів локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій на об’єктах;
- розроблення декларації безпеки на об’єкти підвищеної небезпеки;
- розроблення паспортів потенційно небезпечних об’єктів;
- розроблення декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з:
•питань охорони праці;
•пожежної безпеки;
- підготовка документів для отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки
Дані види робіт та документи розроблялись для різних суб’єктів господарювання в тому числі і для об’єктів деревообробної галузі.


05. 2017 – 12.2018 Завідувач виробництвом ТОВ «АДРО-Н». Дане товариство займається виробництвом будматеріалів (арболітові блоки сировиною для яких виступають відходи деревообробної галузі – дерев’яна щепа, тирса…).
- організовував роботи з виробництва арболітових блоків, розробка технології виробництва, у тому числі доведення формули складу до важкого горіння матеріалу.

07-10.2016Директор іноземної філії ТОВ «СЕМ ЕКСПО», яка займалась виробництвом деревного вугілля.
- організовував роботи з виготовлення деревного вугілля шляхом піролізу газів та заготівлі сировини (проведення лісосічних заготівельних робіт та транспортування сировини до місця проведення подальних робіт на території Рівненської та Волинської областей);
- Розробка проектів наказів, положень, інструкцій з питань охорони праці та пожежної та техногенної безпеки і цивільного захисту.
- Допуск працівників до виконання функційних обов’язків (випалювальник деревного вугілля, водій автотранспортних засобів, вальник лісу, стропальник);
- Проведення первинних, повторних, цільових та позапланових інструктажів на робочих місцях з питань охорони праці та пожежної безпеки.
- забезпечення спецодягом та спецвзуттям і ЗІЗ;
- проведення медичних оглядів працівників;
- проведення атестації робочих місць;
- розроблення спецзаходів щодо запобіганню виникнення пожеж у місцях зберігання сировини та продукції.

2005-2016Головне управління державної служби з надзвичайних ситуацій (колишнє міністерство з надзвичайних ситуацій). Перебував на різних посадах та був державним інспектором з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
- здійснення державного нагляду і контролю за станом цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки суб’єктів господарювання різних видів діяльності, у тому числі потенційно небезпечних об’єктів, об’єктах підвищеної небезпеки, хімічно-небезпечних об’єктах та атомних електростанціях.

Додаткова інформація:
володіння мовами -російська вільно, французька зі словником.
володіння оргтехнікою -упевнений користувач ПК (пакет MS Office; програми листування, Інтернет).
Наявність власного автомобіля - в наявності є власний легковий автомобіль.
наявність водійського посвідчення -Наявність посвідчення водія категорії «В», водійський стаж із 2001 року.
особисті якості -Активна життєва позиція, стресостійкість, цілеспрямованість, організаторські здібності, комунікабельність, відповідальність, оперативність, оптимізм, креативність, ініціативність, швидко навчаюся.

04.05.2023 Шмагай О.В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: