Резюме від 5 грудня 2020

Лариса

Директор магазина

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Нікополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
ГОЛУБКОВА ЛАРИСА ВІКТОРІВНА
Дата народження: 28.06.1967р., громадянка України.
Адреса: 53201, Дніпропетровська область, м.Нікополь, вул.Херсонська, буд.361 Б.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Освіта: У 1990 році закінчила Київський інститут народного господарства ім.Д.С.Коротченка. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка та планування матеріально-технічного забезпечення» та здобула кваліфікацію економіст.
Трудова діяльність:
Трудову діяльність розпочала у листопаді 1984 року на Нікопольському ОТФ Дніпропетровського металургійного інституту на посаді лаборанта по листопад 1986 року.
З грудня 1986 року по грудень 1987 року працювала у Міському відділі управління загального харчування м.Нікополя на посаді інженера-нормувальника з праці та заробітної плати.
З грудня 1987 року працювала на Нікопольському Південно-трубному заводі у магазині «Умілі руки» на посаді товарознавця та з серпня 1992 року переведена до відділу цін заводу товарознавцем де працювала по жовтень 1995 року.
З листопада 1995 року по лютий 2016 року працювала у Нікопольській ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області на посаді старшого державного ревізора-інспектора відділу документальних перевірок СГ юридичних осіб.
З вересня 2016 року по лютий 2017 року працювала у КЗ «Нікопольська міська лікарня №1» Дніпропетровської обласної ради» на посаді економіста.
З березня 2017 року по грудень 2019 року працювала головним бухгалтером Комунальний вищий навчальний заклад «Нікопольський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради».
У 2020 році працювала помічником фізичної особі-підприємця, в мої обов’язки входило (14 об’єктів (3 магазина, 10 кафе та цех з виробництва сидру, лимонаду, квасу та соків): звітність доходу та витрат по об’єктам; заказ, отримання та розвіз товару; складання калькуляції по цеху виробництва; щоденна інкасація виручки по об’єктам; розрахунки з постачальниками товару і т.д. що стосується фінансово-господарської діяльності підприємства).
Особисті якості: комунікабельність, ввічливість, рішучість, уважність, цілеспрямованість, стійкість до стресових ситуацій, робота на кінцевий результат.
Додаткова інформація: вільне володіння комп’ютерними програмами. Не дивіться на мій вік народження, я людина енергійна та цілеспрямована (балотувалася 25.10.2020 до Нікопольської міської ради).
Л.В. Голубкова

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: