Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Юлія

Менеджер по роботі з постачальниками, помічник керівника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Жовті Води

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер відділу постачання

з 12.2020 по нині (3 роки 4 місяці)
ФОП, Жовті Води (Роздрібна торгівля)

Забезпечення своєчасної наявності ефективного товарного запасу; планово-аналітична робота; укладання договорів з постачальниками; автоматизація та оптимізація існуючих процесів; пошук і підбір постачальників під завдання компанії; управління співробітниками свого відділу; постійний аналіз ефективності товарних категорій і розробка рекомендацій щодо її поліпшення; розробка стратегії і плану розвитку відділу (аналіз ринку, конкурентів, маркетинг і т.д.).

Менеджер із держзакупівель

з 08.2018 по 12.2020 (2 роки 4 місяці)
ФО-П Руденко О.П., Жовті Води (Роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів)

Супровід тендерних закупівель.Ведення постачальників (закупівлі, виконання замовлень, взаєморозрахунки, дотримання зобов'язань перед постачальниками); Контроль документального оформлення угод. Робота з претензіями, поверненням, обміном товару; Окремі службові доручення свого безпосереднього керівника; Оформлення замовлень; Взаємодія з іншими відділами (логістика, склад, бухгалтерія).

Менеджер із закупівель, постачання.

з 07.2015 по 07.2018 (3 роки)
ТОВ «ВКФ« ЕЛЕКТРОНТЕХСЕРВІС ЛТД », Жовті Води (Торгівля шини вантажні та легкові)

Робота з постачальниками, а саме - закупівлі, виконання замовлень, взаєморозрахунки, дотримання зобов'язань перед постачальниками.

Менеджер по роботі з консультантами; Заст. начальника відділу.

з 06.2005 по 06.2015 (10 років)
ПП "Компанія Сперанца", Жовті Води (Торгівля полімерними матеріалами Belzona,приладами приборами неруйнівного контролю та інш.)

Пошук і підбір регіональних представників. Проведення співбесід. Організація тренінгів, семінарів, їх проведення. Контроль за виконанням поставлених завдань. Інформаційна підтримка.
Робота з вже існуючими клієнтами та залучення нових. Організація продажів продукції. Розробка комерційних пропозицій і проведення презентацій. Підписання договорів і контроль за їх виконанням. Розрахунок кошторисів, оформлення рахунків, відвантаження матеріалів. Контроль над дебіторською заборгованістю. Участь в профільних виставках. Надання методичної та технічної підтримки, навчання персоналу, проведення семінарів, презентацій. Взаємодія з «материнською» компанією.

Технік-технолог вязально-оздоблювальної ділянки.

з 05.2004 по 12.2004 (7 місяців)
ТОВ "Фабрика штучного хутра", Жовті Води (виготовлення штучного хутра)

Керівництво виробничою діяльністю цеху, забезпечення виконання виробничих завдань, поставлених перед цехом, і випуск продукції відповідно до встановлених планів, проведення роботи щодо запобігання браку і контроль дотримання встановлених нормативів якості, що пред'являються до продукції, що випускається, організація поточного виробничого планування, облік, складання і своєчасне надання звітності про виробничу діяльність цеху.

Освіта

ОКВНЗ «ІП« Стратегія "

Факультет управління. Спеціальність: Економіка підприємства., Жовті Води
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Професійні навички:
Windows, MS Office, Internet, Skype
Мови: англійська, українська, російська - вільно.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: одружена. Діти: 2.
Особистісні якості:
Активна життєва позиція, комунікабельність, автономність, аналітичні здібності, гнучкість. Високий рівень відповідальності. Схильність до самоосвіти, вміння працювати на кінцевий результат, вміння працювати з людьми, стресостійкість, швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: