Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Олександр

Помічник маркетолога, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник магазину

з 06.2023 по 12.2023 (6 місяців)
Sadolin Professional, Харків (Будівельна промисловість, деревообробка)

Я прийшов до цієї компанії як помічник менеджера з продажу, і через місяць навчання мене підвищили до посади менеджера з продажів.

Тоді я спеціалізувався на промисловому сегменті в компанії WooDVan. У той самий місяць керівник відкривав Студію фарб Sadolin Professional, але на момент відкриття не встигли найняти менеджера, тому саме мені, як наймолодшому, запропонували перепрофілюватися на побутовий сегмент продукції.

В кінці липня я вже працював у студії, а в серпні ми планували організувати офіційне відкриття. Окрім обов'язків менеджера, я займався організацією заходу і готував семінар для презентації нової продукції професійної лінійки, спрямованої на майстрів.

Мій успіх став відомий, по всьому місту серед будівельників Харкова ходили чутки про нас і про мене. Після семінару мені навіть не доводилося дзвонити, прораби вони самі зверталися до мене за консультацією, із половиною з яких я потім організував колаборації.

Мій успіх сподобався моєму начальнику, і він підвищив мене до посади керівника магазину. На цій посаді я займався навчанням персоналу та, організаційною роботою, в мене з'являлся вільний час тому я зосередився на колабораціях та просуванні нашої студії в соціальних мережах.

Освіта

Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ

Маркетолог, Харків
Незакінчена вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Я прийшов до цього закладу вже на другому курсі, оскільки на момент подання документів у мене була середня спеціальна освіта. Під час навчання в першому семестрі мене навчили основам економічної психології, маркетинговим комунікаціям, основам логістики, мерчандайзингу, бухгалтерії та інформаційно-документаційним системам.

На даний момент (другий семестр) я вивчаю проектний аналіз, продовжую вивчати маркетингові комунікації, основи дизайну та роботу в Adobe Photoshop, а також проходжу додатковий тренінг з інформаційних систем та технологій у галузі маркетингу.

Також активно читаю наукову літературу і впроваджую отримані знання на практиці у власні міні-проекти. Докладніше про ці проекти я можу розповісти під час бесіди.

Знання і навички

Організація заходів 1С:Бухгалтерія Управління персоналом Самостійне прийняття рішень Креативність Google Analytics Facebook Ads Manager Google Ads Уміння аналізувати Проведення рекламних кампаній Налаштування таргетованої реклами Розробка каталогу продуктів Самостійність Висока працездатність Цілеспрямованість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вище середнього

Додаткова інформація

На даний момент я розвиваюся у сфері маркетингу. Основні знання я отримую зараз в коледжі та з книг Котлера та Бернейса.

Отриману теорію перевіряю на практиці в Facebook та TikTok. Раніше мав досвід у продажах через Instagram за системою "Дропшипінг". Недавно просував новий студійний комплекс Sadolin у Харкові через соціальні мережі та співпрацю з будівельниками.

Організовував рекламні ролики та тестування продукції в різних умовах.

Зараз я бажаю поглибити свої знання у компанії, яка спеціалізується на продажу товарів або послуг через Інтернет..

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: