• PRO

Валерій

Начальник строительного участка, прораб, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник участка

з 05.2018 по 12.2020 (2 роки 7 місяців)
ТОВ "БК Київградосервіс", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво магазинів "АТБ";бетонні роботи, м/конструкції,покрівля,оздоблення, фасадні роботи,благоустрій території і т.д."Ощадбанк"-оздоблення наружного фасаду. ОПЗ-покрівля,реконструкція будівлі.Кока-Кола-реконструкція битових приміщень.Обов'язки- здача об'єкта замовнику, підписання обсягів робіт, ведення журналів,виконавчої документації,актів прихованих робіт,складання дефектних актів , розрахунок об'ємів робіт та графіків.Організація і контроль виконаних робіт.Комплектація обєкта матеріалами та механізмами.Складання нарядір робітникам.Замовлення матеріалів та списання їх М-29.

Головний інженер

з 04.2016 по 05.2018 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Смайл Контракшин", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво магазинів "Фора"-від проекту до здачі обєкту замовнику(земляні,бетонні,зварочні,фасадні,покрівельні роботи та благоусрій).Організація і контроль виконаних всіх видів будівельних робіт.Підбір будівельних організацій ,бригад та спепеалістів. Ведення журналів,складання актів прихованих робіт замовлення матеріалів, механізмів та списання по М-29.

Головний інженер

з 02.2015 по 04.2016 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Київбудінвест", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Реконструкція "Роддома в м. Киеві".Здача обємів робіт замовнику, підписання Ф-2,організація і контроль виконаних всіх видів будівельних робіт,координація роботи всіх учасників будівельного процесу(замовника,підрядників,проектувальників,контролюючих служб і др.)Комплектація обєкта матеріалами та механізмами, розробка графіків робіт, тех. карт та проєкта виконання робіт. Підбір будівельних організацій, бригад та спеціалістів.

Начальник дільниці

з 06.2013 по 01.2015 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "НОВОБУД" " ПЕТРОВСЬКИЙ КВАРТАЛ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво житлового комплексу "Петровський Квартал"(16 цегляних будинків 5-ти та 10-ти поверхових) в службі замовника.
Підбір будівельних організацій (48 підрядників), стратегічне та оперативне планування будівництва, координація робіт всіх участників будівельного процесса, контроль виконаних всіх видів будівельних робіт у підрядників,перевірка та підписання Ф-2 та виконавчої документації, складання графіків робіт.

Начальник участка

з 05.2011 по 05.2013 (2 роки)
ТОВ " БК ПРЄМЬЕР ФОРТИУС", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Аеропорт "Бориспіль",термінал "Д". Монтаж м/конструкцій більше 600тн.Ген. підрядник Турецька компанія "Догуш".Організація і контроль виконаних монтажних робіт, підбір бригад та спеціалістів,комплектація обєкта матеріалами та механізмами, розробка ПВР, схем монтажа, ведення всіеї виконавчої документації, здача обємів робіт замовнику, підписання Ф-2.
Будівництво ШМБ (цех та лабораторія) для сушки та зберігання насіння.

Начальник участка

з 01.2009 по 04.2011 (2 роки 3 місяці)
ЗАО "ИНДБУД", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

НСК "Олімпійський", Технічні приміщення під обїздною дорогою. Площею 2400м2. Утеплення стін,колон і підлоги;оздоблення стін і колон "технологія Капарол";потолки "сенвіч-панелі",цегляна кладка.
Завод "Вулкан" АБК. Оздоблювальні, демонтажні роботи. Організація і контроль виконаних робіт, комплектація обєктів матеріалами та механізмами, підбір бригад та спеціалістів.Здача обємів робіт замовнику, підписання Ф-2, ведення журналів та виконавчої документації.

Освіта

Полтавський інженерно-будівельний інститут

ВК, інженер-будівельник, Полтава
Вища, з 1978 по 1985 (6 років 10 місяців)

Знання і навички

  • MS Office
  • Знання офісних програм

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: