Резюме від 13 грудня 2020

Богдан

Су-шеф, старший зміни, бренд шеф-піци, піцайоло, кухар-універсал

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ділай Богдан Володимирович
24.02.1996 р.н.
м. Київ\Каунас
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)/[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА
Претендую на посаду піцайоло/старший зміни/кухара для перспективи і розвитку своїх професійних якостей і реалізації потенціалу.
КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ
Висококваліфікований фахівець з досвідом роботи в сфері кухара і приготування піци. Маю досвід організації та контролю кухонної справи. Володію знаннями української, європейської та італьської кухні. Навички співпраці з постачальниками якісних та свіжих продуктів. Виконував посадові обов’язки піцайоли, шеф-повара і кухаря. Маю практичний досвід роботи з хоспером та мангалом. Вміння працювати в гарячих і холодних цехах кухні. Вмію приготувати піцу на високому рівні, так як мій шеф кухар з яким я працював Андрій Злотко, він вчив мене робити справжню італїську піцу і поділився зі мною секретами технології. Також він чемпіон Італії Pizza Pala, і чемпіон України 2018. Досвід на електричних пічках: Neapolis від Moretti і CASTELLI FORNI. Готовий працювати в тісному співробітництві з іншими фахівцями і в режимі багатозадачності. Навчився працювати у високому темпі і укладатися в стислі терміни. Швидко знаходжу спільну мову з новими людьми. Швидке і чітке формування стратегій в залежності від цілей і завдань. У трудовій діяльності завжди відрізнявся своїми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативний, завжди працюю на результат, і не відступаю перед труднощами.
НАВИКИ
Порядність і чесність
Вмію робити піцу: PaLa, римську, неаполітанську та інші
Круглу піцу розміром: 15см,30см, 35, 50см і більше
Вміння куховарити
Організація роботи
Аналітичне мислення
Стратегічний менеджмент
Психологічна стабільність
Налагодження робочих процесів
Націленість на результат
Акуратність та ввічливість
Висока ступінь відповідальності

ДОСВІД РОБОТИ
Працював на посаді піцейола, грільщик/ кухар холодного цеху/ кухар гарячого цеху
Ресторан «Olive kitchen”, країна Литва, Каунас
12.09.2019 -11.12.2020

Працював на посаді
Бренд – шеф піци
Ресторан «UNO» (Тернопіль)
23.04.2020 - 01.08.2020

Працював на посаді піцайола /старший зміни
«Mastropizza» (Київ)
01.11.2018 - 13.08.2019

Обов’язки:
Прийом товару, закупка товару;
Робота з інвентаризацією;
Складання технологічних карт;
Приготування піц за технологією;
Нарізання продуктів для приготування піци згідно рецепту;
Замішування тіста;
Випічка піци;
Виготовлення різного виду начинок і соусів відповідно до рецепта;
Забезпечення якості випічки піци, харчових продуктів;
Приготування різноманітних піц;
Дотримання усіх гігієнічних норм;
Навчання нових працівників закладу.
Досягнення:
Підвищення продуктивності ресторанного закладу;
Задоволення клієнтів від смачної піци;
Забезпечив якісне і своєчасне приготування піци із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ
Робота з комп'ютером: Microsoft Office (Word, Excel), Internet і інші.
Мови: Українська – вільно, Російська – вільно, Англійська – середній рівень, Литовська – середній рівень.
Водійське посвідчення: категорія «В», стаж водіння 2 роки.
Особисті якості:
•Володіння навичками управління закладом громадського харчування;
• Піцейола, кухар високої кухні;
• Стратегічне мислення;
• Креативність.
Хобі: Веду здоровий спосіб життя, займаюся спортом, цікавлюсь новою кухнею.
Рекомендації:
«UNO» (Тернопіль) Михаїл [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (ресторатор).
«Мastropizza» (Рим, Італія) Андрія Злотко:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
«Мastropizza» (Київ) Анастасія [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (директор).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: