Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Hatsula

Media Buyer, акаунт-менеджер (PPC)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Таргетолог

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
Just sell, Тернопіль (Онлайн продаж)

Освіта

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Пожежна безпека, Львів
Вища, з 2011 по 2015 (4 роки)

Додаткова інформація

Додатково займався арбітражем трафіку в декількох командах, від сірої до блек оферу. Запуски як через гугл контекст, фб, тікток. Найкращий кейс мав успіх з ROI 300%. Працював по різних гео.

Займався дропшип торгівлею в топ 5 країн. Сайт був створений на платформі Shopify. З англійською все добре. Цікавлюсь маркетингом. Плюс вивчаю товарку по Україні. Пройдені курси по товарному бізнесу "Школа онлайн бізнесу" від Д. Постольник. "Товарний боєць" від В. Борода (це фейсбук, Гугл, інстаграм, ТікТок реклама).

Супроводжували в перших моїх запусках на Shopify Д. Призермский. Досвід - вийшли в нуль в перший місяць. Наступний був прибутковий. Бюджет був 50$ на день. В решті магазин продав, переїхав в Україну, влаштувався на роботу PPC, супроводжую сайти такі як осто, octava-market (на данний момент надалі працюю з ними). Магазини товарів для дому.

В процесі Взяв супроводження реклами Гугл від Turboweb на місяць часу. Отримав корисні знання та рекомендації по супроводженню Гугл РК. Результати вражаючі. Проживаю в Тернополі. Фейсбук рекламу роблю, вмію. Google реклама від стандарт до розумних знаюсь.

Працював 6 міс. на фірму, займався налаштуванням і оптимізацією РК. Від тестування до СВО і в решті масштабування РК розуміюсь. Розуміюсь в фотошоп, та відео редакт. Роблю креативи.

Налаштував Google Shopping, динамічний ремаркет та товарну рекламу в Facebook для більш ніж 10 інтернет магазинів на Пром, opencart, Wordpress.

По арбітражі ще відливав на сірі ніші, PWA ASO, пріли(гембла). Працював як в соло так і в команді. Це найкращий досвід був залив на пріли

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: