Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Василий

Пиццайоло, пекарь (тандыр), суши-повар, 18 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 06.2023 по 11.2023 (5 місяців)
UniClinik, Запоріжжя (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Кухар універсал .

Повар-пиццы.

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Ресторан BELLINI., Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Весь процесс.

Суши-повар.

з 07.2021 по 11.2021 (4 місяці)
Служба доставки суши ICONS., Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Весь процесс.

Суши-повар.

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
Joy Sushi, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Японская кухня.

Суши-повар.

з 08.2020 по 04.2021 (8 місяців)
Сеть доставки " Sushi Master ", Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Японская и паназиатская кухня.

Пиццайола.

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
Кафе" Best Grill"., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление пиццы. Весь процесс.

Пиццайола

з 04.2017 по 07.2019 (2 роки 3 місяці)
Ресторан " Bellini "., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление итальянской пиццы.

Пекарь

з 04.2016 по 01.2017 (9 місяців)
Пекарня "Львівські пляцки"., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление штруделей.

Пекарь

з 10.2013 по 11.2014 (1 рік 1 місяць)
маг. "Сильпо", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление пиццы.

Пекарь

з 01.2013 по 10.2013 (9 місяців)
Крытый рынок маг. "Тандыр", Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Выпекание хлеба ( белый,отрубной ) в тандыре . Форма хлеба ( шоти , круглый ) .

Пекарь

з 03.2012 по 09.2012 (6 місяців)
т/ц Varus . Грузинская пекарьня " Мадлиани Пури ", Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Выпекание хлеба ( белый , отрубной ) в тандыре . Форма хлеба ( шоти , круглый ) .

Пиццайола . Повар .

з 06.2011 по 03.2012 (9 місяців)
C I T Y M A L L . кафе " Солянка " . " Итальянский ресторанчик " ., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление итальянской пиццы . Холодных ,горячих блюд ( Япония , Италия ) . Суши .

Пиццайола

з 09.2010 по 06.2011 (9 місяців)
кафе " Антика ", Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление итальянской пиццы .

Пиццайола

з 02.2009 по 09.2010 (1 рік 7 місяців)
кафе '' Итальяно '', Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление итальянской пиццы .

Пиццайола

з 09.2008 по 02.2009 (5 місяців)
ооо " Капиталист - Восток ", Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший повар . Приготовление итальянской пиццы .

Освіта

спту -15

Электромонтер, Запорожье .
Середня спеціальна, з 1987 по 1990 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Запорожский профессиональный лицей водного транспорта. ПОВАР .

07 . 10 . 2003 - 11 . 02 . 2004

Знання і навички

Пользователь ПК Умение выпекать пиццу в дровяной печи, раскатка теста руками.

Додаткова інформація

Добросовестный . Без вредных привычек . Ответственный . Наличие сан . книжки . Водительские права кат.А.В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: