Резюме від 19 жовтня 2021 PRO

Роман

Головний енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зам.нач.цеха

з 06.2019 по 12.2020 (1 рік 6 місяців)
ЧАО «Электромашпромсервис», Кривий Ріг (виготовлення, ремонт єл.двигунів)

... обов'язки «забезпечення технологічного процесу, безаварійної робота обладнання, його своєчасну діагностику, виявлення поломок і їх усунення, перевірка його якості і відповідність потребам виробництва, організовував роботу колективу, контролював дотримання правил трудової дисципліни, припинення порушень, проведення первинних дій по фіксації порушень, допущених підлеглими працівниками, забезпечення суворого дотримання вимог ДСТУ або ТУ при виробництві продукції, виконував функції первинного контролю за якістю готових виробів, розробляв і впроваджувати заходи спрямовані на зниження витратних норм енергоресурсів, допоміжних матеріалів і підвищення якості продукції при складанні і при ремонтах.

Освіта

Криворізький технічний університет (Кривой Рог)

Електро- механічний факультет, Кривий Ріг
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 9 місяців)

Інженер електромеханік

Криворізький машинобудівний технікум

Механік промислового обладнання, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 1993 по 1997 (3 роки 8 місяців)

молодший фахівець

Додаткова освіта та сертифікати

. курси підвищення кваліфікації Бізнес планування. Маркетинг. Фінанси. Менеджмент. Бухоблік. Економіка. Правове регулювання.

2005

"ефективні інструменти управління охороною праці для керівників" додаткова інформація.

2011

Криворожский экспертно-технический центр. Госгорпромнадзор Украины. (Кривой Рог)

2019

Знання і навички

Пользователь ПК Пользователь Internet Email Користувач ПК Користувач Internet Знание офисных программ Знання офісних програм

Рекомендації

Лех В.С.

Лех В.С.

Нач.цеха, ЧАО «Электромашпромсервис»

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід переговорів і контроль виконуваних робіт підрядними організаціями, використання енергоносіїв (газ, вода, стоки, електроенергія, зріджені гази, інші виконувані роботи за договором), модернізація обладнання під кожен цикл, кожен технічний процес, впровадження, розрахунок, монтаж, налагодження нового обладнання, ремонт і відновлення б / у устаткування до паспортних даних.
ДОСВІД
З квітня 2008-2010р. Працював в АТЗТ «Електромашпромсервіс» на посаді нач. Електромеханічної служби. (Ведення документації, виконання планових і непланових ремонтів промислового обладнання.) Забезпечення безперебійної і технічно правильної експлуатації устаткування, підвищення його змінності, утримання в працездатному стані, максимальної механізації трудомістких і важких процесів, впровадження нової техніки.
З серпня 2010-2012г ЗАТ «КЗГО» на посаді гол. енергетик-механік цеху. Обов'язки: ведення документації, виконання планових і непланових ремонтів, безперебійну подачу, енергоресурсів (газ, вода, електроенергія і т.і.) контроль, тех. підтримка по ремонту обладнання.
З 2012р -2019.работал ТОВ «КЕМЗ» нач. Енерго-механічного відділу (ремонт, обслуговування устаткування, будівель, споруд та забезпечення заводу енергоносіями(електроенергією, водою, повітрям і т.і.)) і контроль за працівниками, які знаходяться в штаті відділу, здійснював контроль за правильним зберіганням, витрачанням, списанням облікового матеріалу, що застосовуються в роботі працівниками відділу і підрядними організаціями, зберігав у належному порядку всю обліково-звітну документацію. Здійснював роботу по контролю за дотриманням на підприємстві чинних законів, нормативних актів з охорони праці, стежив за виконанням приписів органів державного нагляду, комплексних заходів, наказів і розпоряджень з охорони праці, вивчав і впроваджував на виробництві безпечні технологій, вибирав(купував) і впроваджував нове обладнання для ефективної роботи підприємства, здійснював будівництво нових об'єктів за проектною документацією (залізобетонні -монолітні) роботи, контролював монтаж нового обладнання, проведення та підключення комунікацій, введення в експлуатацію, здійснював контроль робіт підрядних організацій, прийом якості виконуваних робіт відповідно до проекту.
З 2019 грудень 2020 ПрАТ «Електромашпромсервіс» Зам.Нач.ЕРЦ№5 ... обов'язки «забезпечення технологічного процесу, безаварійної робота обладнання, його своєчасну діагностику, виявлення поломок і їх усунення, перевірка його якості і відповідність потребам виробництва, організовував роботу колективу, контролював дотримання правил трудової дисципліни, припинення порушень, проведення первинних дій по фіксації порушень, допущених підлеглими працівниками, забезпечення суворого дотримання вимог ДСТУ або ТУ при виробництві продукції, виконував функції первинного контролю за якістю готових виробів, розробляв і впроваджувати заходи спрямовані на зниження витратних норм енергоресурсів, допоміжних матеріалів і підвищення якості продукції при складанні і при ремонтах.
Освіта. Криворізький технічний університет (Кривий Ріг 2005-2011)
Електро- механічний факультет. Інженер електромеханік.
Криворізький машинобудівний технікум (Кривий Ріг 1993-1997)
механік промислового обладнання. молодший фахівець
Курси, Тренінги, Сертифікація
2005р. курси підвищення кваліфікації Бізнес планування. Маркетинг. Фінанси. Менеджмент. Бухоблік. Економіка. Правове регулювання.
2011р. проходження курсів "ефективні інструменти управління охороною праці для керівників"
додаткова інформація.
Криворізький експертно-технічний центр. Держгірпромнагляд України. (Кривий Ріг)
Правила будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів.
Правил будова і безпечної експлуатації посудин, що знаходяться під тиском.
Правила безпеки систем газопостачання України.
Правила пожежної безпеки України.
Правила безпечної експлуатації електроустановок (ПБЕЕ, ПТЕЕТ 5 група до 1000 і више1000В.)
Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті.
Правил будови і безпечної експлуатації навантажувачів.
Впевнений користувач ПК (пакет офісних програм , internet, e-mail, і т.і.).
Вод.посвідчення категорія «В», є авто (стаж більше 20 років.). Готовий до відрядження.
Особисті якості: енергетика, авантюризм, оптимізм, партнерство, імпровізація, креативність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: