- PRO
Катерина
Технолог харчування, завідуюча виробництвом
- Розглядає посади:
- Технолог харчування, завідуюча виробництвом, Головний бухгалтер
- Вид зайнятості:
- неповна
- Вік:
- 40 років
- Місто проживання:
- Дніпро
- Готовий працювати:
- Дистанційно
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6735285/
Досвід роботи
Технолог ресторану
з 11.2018 по 05.2023
(4 роки 6 місяців)
Ресторан Gatsby, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка технологічної документації
Співпраця з Шеф кухарем в розробці меню/шведської лінії
Первинна документація
Проведення переобліків кухні/бару
Розрахунок собівартості блюд/ціноутворення
Впровадження та ведення системи HACCP
Контроль роботи кухарів
Приймання участі на процесах виробництва
Моніторинг цін на сировину/праця з постачальниками
Моніторинг закупівлі сировини
Формування звітності для керівництва
Супервайзер
з 01.2016 по 09.2016
(8 місяців)
Котракт Продрезерв, Новомосковськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація харчування в шкільних їдальнях
Взаємодія з контролюючими органами
Технолог ресторану
з 11.2012 по 09.2013
(10 місяців)
GoodZone, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
розробка технологічноі документаціі
первічна документація ресторану
управлінчий облік
контроль працівників кухні
співпраця з постачальниками сировини
розрахунок собівартості блюд
проведення та розбір переобліків та інвентарізацій
Технолог ресторанів
з 04.2007 по 10.2012
(5 років 6 місяців)
Гурмания, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
розробка технологічноі документаціі
проведення переобліків, інвентарізацій
розрахунок собівартості блюд
розробка ТУ
приймала участь у відкритті 4-х ресторанів (японська,німецька,італьянська кухні)
Освіта
Харківський університет харчування та торгівлі
Технолог харчування, Харків
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
кулінарна майстерність
2006рік
вровадження системи HACCP в закладах харчування
2019
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- Користувач Internet
- КОМПАС
- R-Keeper
- Poster
- StoreHouse
- 1С-Рарус
Знання мов
Польська — вище середнього
Додаткова інформація
Шукаю роботу в режимі дистанційному на неповну ставку
Прошу контактувати через WatsApp або Telegram
Схожі кандидати
-
Технік-технолог харчової промисловості
Дистанційно, Київ, Херсон -
Завідувач виробництвом
Дистанційно, Львів -
Зав. виробництвом
Дистанційно, Київ -
Технолог харчової промисловості
Дистанційно, Дніпро -
Головний інженер, керівник будівельного проєкту, начальник ділянки, виконроб
100000 грн, Дистанційно, Краматорськ -
Зав. виробництвом
Дистанційно, Тернопіль , ще 2 міста