Резюме від 6 червня 2024

Давид

Столяр, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

школа №3

Вінниця
Середня, з 2006 по 2017 (10 років 11 місяців)

Знання і навички

Комунікабельність Столярні роботи Обробка деревини Акуратність Робота з електроінструментом Збирання меблів Висока працездатність Саморозвиток Стресостійкість

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Шукаю роботу у столярній майстерні/цеху на повну зайнятість. 23 роки, досвід в столярці 2 роки. Займався сходами, стільницями, альтанками,терасами, садовими меблями, трохи і хатніх меблів робив а також купу різних нестандартних замовлень.
Володію базовими верстатами:фуганок, рейсмус, циркулярку, форматник, фрейзерний. З часу не працював. Ручний інструмент само собою.
Більше всього цікавить розвиватись у напрямку виготовлення меблів, але розгляну любі пропозиції в столярній справі. Найголовніше в роботі для мене це різноманітність виробів, чесна співпраця на взаємо вигідних умовах і адекватна заряджена команда або напарник.
Не розглядаю фабрики/серійні виробництва.
Від себе можу сказати що я дуже відповідальний і орієнтований на якість та максимальну оптимізацію процесів. Працював як в команді зі спеціалістами вищого рівня так і з людьми з меншим досвідом в якості керівника бригади по виготовленню та монтажу альтанок та терас. Пунктуальними, комунікабельний, відповідальний. Шкідливих звичок не маю. З радістю розгляну ваші пропозиції)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: