Резюме від 23 вересня 2023 PRO

Валентина

Керуючий харчовим виробництвом, технолог, начальник цеху

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник зміни

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
ПП "Деліція", Буча (Виробництво, торгівля)

- Організація роботи співробітників - 250 штатних одиниць: майстри змін, бригадири змін, зав.склади готової продукції та сировини, лінійний персонал.
- Одночасний запуск та контроль роботи 8 ліній виробництва кондитерської продукції.
- Контроль виконання планового завдання на виробництві.
- Контроль забезпечення виробництва сировиною та видатковими матеріалами.
- Контроль та прийняття заходів зі зменшення кількості зворотніх та санітарних відходів на виробництві.
- Аналіз виникнення браку та вживання заходів для його усунення.
- Співпраця з технічною службою по плануванню ремонтних заходів на виробництві, та комунікація з тех.службою та службою КІП по термінових ремонтах обладнання.
- Контроль якості готової продукції.
- Контроль дотримання технологічних інструкцій на виробництві.

Інженер-технолог

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
ТОВ "Солес", Киев (Харчова промисловість)

- Розробка нових рецептур для хлібо-булочних та кондитерських виробів із застосуванням сировини компанії "Солес" (Астрі, Irex, MasterBrown, Master Ingridients);
- Впровадження рецептур та технологій виготовлення продукції на виробництвах клієнтів з урахуванням особливостей кожного з них;
- Створення калькуляційних та технологічних карт;
- Подальший супровід клієнтів в роботі.

Власник, керівник

з 05.2017 по 11.2020 (3 роки 6 місяців)
ФОП Форостяна, Київ (Торгівля)

Приватний підприємець, власник продуктового магазину.
Досвід керівництва двома магазинами (60-120 кв.м.) формату "біля дому" з зоною кафе:
- торгівля акцизними товарами;
- укладання договорів з постачальниками;
- взаємодія з котролюючими органами; звітність.
- ціноутворення та контроль касової дисципліни.
- проведення інвентарізацій.

Заступник директора з виробництва напрямку пекарня, кондитерка, кулінарія.

з 02.2015 по 07.2016 (1 рік 5 місяців)
Мережа супермаркетів "Абсолют Київ", Київ (Торгівля, виробництво)

- Загальне управління виробництвом мережі: 12 пекарень, 3 кондитерських та 16 кулінарних цехів.
- Забезпечення планового виробництва продукції.
- Робота над збільшенням рентабельності, покращенням фінансових показників.
- Планування розвитку, складання бюджету на наступні періоди.
- Аналіз ринку конкурентів, їх асортименту та цінової політики.
- Підбір постачальників сировини та укладання договорів на найбільш вигідних умовах для підприємства.
- Співпраця з контолюючими органами.
- Відкриття та запуск нових об'єктів виробництва і подальший контроль їхньої роботи.
- Звіти перед власником за результатами виконаних робіт.

Технолог виробництва пекарня та кондитерка

з 03.2012 по 02.2015 (2 роки 11 місяців)
Марежа супермаркетів "Абсолют Київ", Київ (Виробництво, торгівля)

- Впровадження нових видів продукції на виробництві.
- Складання технологічних та калькуляційних карт.
- Контроль якості продукції.
- Проведення та аналіз інвентаризацій.
- Виявлення браку на виробництві та усунення причин його виникнення.

Заступник директора з виробництва

з 01.2010 по 11.2011 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "Юніверсал", Ворзель (Виробництво, торгівля)

- Забезпечення безперебійної цілодобової роботи виробництва.
- Контроль якості готової продукції.
- Планування виробництва.
- Розширення асортименту, підбір постачальників сировини.
- Навчання персоналу.
- Розробка етикеток для продукції.
- Проведення інвентаризацій.

Провідний фахівець хлібобулочного напрямку виробництва

з 06.2006 по 01.2010 (3 роки 7 місяців)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Досвід відкриття 21 виробництва пекарень: замовлення обладнання, підбір персоналу, підбір сировини для випуску продукції, формування асортиментних матриць, формування калькуляційних та технологічних карт, ціноутворення, контроль рентабельності об'єктів.

Завідуючий пекарнею

з 07.2005 по 08.2006 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Замовлення та прийняття сировини для виробництва, контроль строків на готову продукцію та сировину, контроль наповнення вітрин, керівництво персоналом пекарні, навчання персоналу. Проведення інвентаризацій. Формування графіків виходу персоналу на роботу.

Майстер цеху

з 08.1995 по 01.2001 (5 років 5 місяців)
ТОВ "Монастерищенський хлібзавод", Монастырище (Виробництво, торгівля)

- Планування роботи цеху;
- Прорахунок необхідної сировини для виробництва запланованого обсягу продукції;
- Контроль якості продукції, аналіз причин виникнення браку та впровадження заходів по його усуненню;
- Забезпечення безперебійної роботи цеху;
- Проведення інвентаризацій;
- Формування і подача звітів керівництву.

Директор магазину

з 05.1993 по 09.1995 (2 роки 4 місяці)
Монастирищенське Райпо, Монастирище (Торгівля)

Замовлення та прийомка товару, графіки виходів персоналу на роботу, інвентаризації, контроль класової дисципліни.

Освіта

Одеський механіко-технологічний технікум.

Технік-технолог мукомольно-круп'яного виробництва, Одеса
Незакінчена вища, з 1987 по 1992 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel СПРУТ-ТП

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Цілеспрямованість, надійність, відповідальність, уважність, скрупульозність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: