Резюме від 9 листопада 2021 PRO

Марія

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 04.2015 по нині (9 років 1 місяць)
ТОВ «ТРК Портал», Кропивницький (Кінотеатр, кафе, оренда)

ФОП-пи ІІ та ІІІ група, введення первинного обліку, надання інформації щодо сплати податків, списання матеріалів, каса, банк, взаєморозрахунки (дебітори-кредитори), інвентаризація ТМЦ, звітність внутрішня згідно внутрішніх посадових підпорядкувань, та Податкова (підготовка ПК та ПЗ для декларації з ПДВ, 1ДФ,ЄСВ, акциз).

Заступник головного бухгалтера

з 07.2013 по 04.2015 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «Саторі-С», Кропивницький (Сільське господарство (вирощування зернових))

ведення первинного обліку, списання матеріалів, каса, банк, дебітори-кредитори, звітність податкова/статистична (ПДВ, 1ДФ,ЄСВ, декларація збору за забруднення, 2-інв, з/п, 1 підприємництво)

Освіта

Харківський Національний Економічний університет

Облік і Аудит, Бухгалтерський облік, Кропивницький
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

Базова вища освіта Кіровоградський технікум статистики, бухгалтер завершила навчання 2004році, вища освіта на заочному відділені Харківського національного економічного університету за спеціальністю облік і аудит, завершила навчання червні 2014р., диплом спеціаліста.

Додаткова інформація

Знання законодавчих актів, постанов, наказів, керівних методичних, нормативних матеріалів з організації бухгалтерського обліку майна, зобов’язань та господарських операцій, документальне оформлення та складання звітності. Програмне забезпечення 1С 7.7, 8.3, Word, Excel, Медок, клієнт банк.
Точність і акуратність, оперативність, відповідальність в організації праці на робочому місці, читання законодавчих актів та періодичних видань, вільне володіння комп’ютером.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: