Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Екатерина

Психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Коростишів
Готовий працювати:
Житомир, Київ, Коростишів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Соціальний педагог

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Ліцей, Коростишів (Освіта, наука)

Здобула навички роботи з ВПО та дітьми, чиї батьки загинули під час бойових дій, або наразі служать в ЗСУ .Надаю професійну допомогу батькам та педагогам .Приймала участь в проекті «Людина в біді»

Психолог

з 01.2013 по 09.2022 (9 років 8 місяців)
дитячий садок, Коростишів (Освіта, наука)

Надання консультацій батькам,педагогам,психологічна просвіта,діагностика,розвиткові заняття із використанням різних методик(застосуванням арт-технік,кінезіологічних вправ і т,д.)Інформаційні листи та методичні посібники з розвитку асертивності та роботи в умовах інклюзивного середовища.Робота з дітьми з недостатнім розвитком мовлення та проведення корекційних занять з дітьми інклюзивних груп.Постійне навчання та самоосвіта -отримані сертифікати про володіння методами та техніками,які використовувала в своїй роботі.Спеціаліст першої категорії .

Освіта

Національний університет імені Драгоманова

Психологія, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Підготовка та проведення діагностики,консультацій.Оцінювання результатів діагностичних обстежень та іх інтерпретація.Надання консультацій батькам,педагогам,керівникам установ,роботодавців стосовно клієнтів та працівників.Написання методичних посібників та інформації для практичного використання.

Додаткова освіта та сертифікати

житомирський обласний інститут післядипломноі педагогічноі освіти

2015 рік,1 місяць2020 рік 1місяць

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Навички проведення семінарів,тренінгів.

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Працювала вчителем початкових класів.Маю досвід роботи на керівній посаді малого підприємства та роботи завідючої кадрами.Володію вільно украінською та російською мовами,вивчаю англійську.Маю сертифікати з арт-терапії , пройшла навчання в літній італійсько-українській школі «Інклюзивна підготовка педагога як професійний соціальний ресурс»(32год)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: