Резюме від 22 січня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6766158

Інженер з охорони праці, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Хорол
Готовий працювати:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер ВП"Семенівський елеватор"

з 12.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Зберігання та оптова торгівля зерном. Післязбиральна доробка зерна.

Проведення контролю з монтажу технологічного обладнання супроводження частин проекту при будівництві елеватора. Організація безаварійної експлуатації обладнання елеватора. Розробка та забезпечення виконання графіків ТО та ремонтів. В частині охорони праці : розробка нормативно-правових актів що діють на підприємстві, навчання та атестація персоналу. Забезпечення функцвонування системи управління Охороною праці на підприємстві.

Освіта

КДПУ ім. Острограцького м. Кременчук.

Автомобільний, інженер - механік., Кременчук
Вища, з 2001 по 2004 (2 роки 10 місяців)

Експлуатація автомобільного господарства, організація його ТО та ремонтів.

Додаткова інформація

З 2004 по 2012 рік працював інженером з охорони праці на ТОВ Хорольська мехпекарня кількість прцівників 180 чол., з них 160 на роботах з підвищеною небезпекою. В період з 2012 по 2018 рік на посаді головного інженера ТОВ " Хорольський комбікормовий завод", за сумісництвом інженер з ОП. Досвід проведення реконструкції об'єктів елеватора, впровадження системи управління ОП.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: