Резюме від 19 січня 2021

Марко

Режисер-оператор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший продавець

з 10.2016 по 03.2017 (5 місяців)
ПП "MD Fashion" магазин "Stem", Київ (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: прийом партій, відправлення речей до інших магазинів, робота з персоналом, розробленняласної стратегії продажу.
Досягнення: перевиконання місячного плану майже в два рази завдяки мотивації персоналу. До речі в перший же місяць роботи.

Офіціант, а згодом адміністратор зали

з 05.2016 по 10.2019 (3 роки 5 місяців)
ТОВ "Пароді" Ресторан "Пантагрюель", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Це була посезонна праця: фонтан на золотих воротах працює починаючи з кінця травня і закінчуючи у початку жовтня. У цей час біля нього вибудовується кухня і навколо розставляють столи і накриття. Кар'єрні досягнення почалися вже на другому сезоні, коли мене поставили на сніданки до головного ресторану. Вже на третій сезон мене закликали барменом, але Я попросився у адміністратори через своє бажання отримати досвід в керуванні персоналом. На щастя мене там знали тільки з гарної сторони, тому після доведення, що Я до цього готовий мене допустили до цієї посади.

Освіта

Krakowska akademia im. Frycza Modżewskiego

Теле-, Кіновиробництво, Краків, Польша
Незакінчена вища, з 2019 по 2020 (8 місяців)

Постійний пошук бюджетів, місць, обладнання, персоналу... Так, це все про знімальний процесс. Виявилося що Я пішов до академії із достатнім багажем знань для початку роботи, тому два найкращих профільованих викладачі просили мене підготувати і провести першу половину пари (заняття) на будь яку тему.
На пару з операторського ремесла Я підготував інформацію про створення візуальних еффектів у процессі зйомки, тобто безпосередньо внутрішньо-камеровий монтаж, а також його вплив на глядача. Це список прийомів, котрі використовувалися тоді, коли не було навіть перших примітивних засобів накладання графіки. Знання принципів роботи обладнання іноді дає більше ніж просто вміння як ним користуватися.
На другій парі розповідав про проффесійну діяльність улюбленного режиссера Дарена Аранофскі, його стиль подачі, прийоми і чому це мистецтво.
Також ми зняли студентський проект інтервью, де попросили 5ох іспанців розповісти про свій край так, щоб його виобразив собі той, хто навіть з рідного міста в житті не виїзжджав. З 6 знімальних команд моя отримала перше місце в групі, чим дуже пишаюся, адже як мінімум 2 конкурентні роботи з моєї точки зору були більш перспективними.
Окрім цього мені вдалося за цей рік виконати незчисленну кількість проектів: 4 клуби, одне велике інтервью з діджеями, бекстейдж для професіоналів, кав'ярня, бар, навіть весілля. Дійшло навіть до того, що в кінці кінців Я став головною моделлю для колекції Nawara.co, що увійшла до журналу Vogue Poland.

Хоча це і не кіношкола, але свої знання сфери зйомок Я закріпив і підтвердив перед авторитетними проффесіоналами, що дає мені сили йти глибше в сферу, далі в невідоме.

ДВНЗ "КТЕК" НТУ

Організація транспортних перевезень. Логістика., Київ
Середня спеціальна, з 2014 по 2018 (3 роки 4 місяці)

Щорічно у нас була обов'язкова практика на підприємстві на протязі місяця. Тобто можна сказати, що з досвіду роботи в мене сумарно 3 місяця помічника логіста.
Також після колледжу Я пішов до НТУ, який покинув через рік, адже дипломи студентів останнього курсу виглядали як моя курсова з колледжу. Безсумнівно, що в універі давали знання вищі за рівнем, ніж в колледжі, але Я вирішив що їх легше буде засвоїти на практиці.

Знання і навички

Adobe Premiere Pro Adobe Photoshop Adobe After Effects DaVinci Resolve Adobe Illustrator Відеомонтаж Режисура Adobe Autodesk 3ds Max Blender Adobe Media Encoder Зйомка з будь-якої камери

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Навчався в Польщі на Організацію кіно-, теле- виробництва, але це не так важливо.
Справа в тому, що зйомки - це справа мого життя. Ними Я займався ще с дитинства, читав відповідну літературу, цікавився сферою, підробляв на знімальному майданчику а також знімав різного типу відео, кліпи і рекламу, навіть одне весілля є на лічильнику. Всі свої відео Я редагую сам і досвід в монтажі у мене якщо не такий же як і в зйомці, то точно більший. На данний момент моя зайнятість - це фріланс. А з цього випливає, що досвід роботи з іноземним замовником в мене також мається.
Також трохи розуміюся на трендах і стратегіях рекламного просування через соц. мережі (головний канал потенціальних клієнтів замовника), і можу направити до СММ менеджера, який порадить як краще оформити лице Вашої компанії.

Обіцяю зробити все, щоб Ви не тільки залишилися задоволені, а ще й отримали результат.
Очікую на нашу співпрацю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: