Резюме від 1 лютого 2024

Аліна

Менеджер, фахівець з обліку, фінансист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з обліку

з 11.2022 по 12.2023 (1 рік 1 місяць)
МХП, агроіндустріальний холдинг, Вишневе (Сільське господарство, агробізнес)

Облік виробництва.Облік готової продукції,напівфабрикатів,сировини на всіх етапах виробничого процесу з дотриманням вимог повноти та цілісності відображення данних обліку.Тісна взаємодія з усіма підрозділами підприємства для досягнення цілей та виконання задач.Надання звітності по факту виконання планових показників роботи виробничих підрозділів в строки та з поясненнями.

Офис-менеджер

з 05.2022 по 08.2022 (3 місяці)
АБВ-химия, Вишневое (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік складського господарства,всіх видатків,оприбуткування товарів ,інвентаризація всього складу,координація роботи менеджерів з продажів,тісна співпраця з підрозділом складу та продажів,архівація документів,прийняття готівкових коштів від водіїв,рознесення прийнятих коштів між контрагентами,звірки.

Менеджер з логістики

з 12.2021 по 02.2022 (2 місяці)
Авіон+, Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Формування замовлень постачальникам на підставі зведених данних про наявні залишки ,продажі та передбачений товарний запас більш над 100 ТТ,повний супровід від факту замовлення до прийому товару та оплати постачальникам,розподіл залишків РЦ між ТТ на підставі аналізу фактів продаж.

Бухгалтер

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
Виал Авто, Херсон (Роздрібна торгівля)

Касові операції з прийняття готівки від водіїв до видачі ЗП,первинний бухгалтерський облік,звірки з постачальниками та покупцями по всіх наявних рахункам заборгованостей(доллар,євро,гривна),контроль дебіторської та кредиторської заборгованості та розрахунки в сток,нарахування та розрахунок ЗП за формулою ,забезпечення офісу необхідними видатковими матеріалами для його життєдіяльності.

Бухгалтер-кассир

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
ПП"ТДС, Херсон (Роздрібна торгівля)

Касові операції, первинна бухгалтерія, створення та реєстрація податкових накладних вихідних та вхідних,ведення реєстрів та зведення данних по податковому кредиту та зобов'язанню,звірка з контрагентами.

Оператор відділу логістики

з 02.2014 по 08.2016 (2 роки 6 місяців)
ТОВ"Баядера Логистик", Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обрабка замовлень від покупців ,тісна взаємодія з відділом продажів та менеджерами за для забезпечення найбільш якісного та повного постачання контрагентам зважаючи на обставини постачання та умов логістики,оформлення супровідної документації,встановлення планів продажів для менеджерів з продажів згідно показників ринку.

Освіта

ОНПУ+ХПТК ОНПУ

Економіка підприємства, Бухгалтерський облік та аудит, Одеса, Херсон
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги"Основи управління командою","Розвиток емоційного інтелекту лідера"

По 16 годин кожен,2023 рік

Знання і навички

Соната BAS Google Docs Google Уверенный пользователь 1С 8 и 7 версии Стресостійкість MS Excel M.E.Doc Інвентаризація 1С:Підприємство Користувач 1С Уміння аналізувати Користувач BAS 1С:Бухгалтерія Ведення звітності Формування зведених таблиць Контроль кредиторської заборгованості Контроль дебіторської заборгованості

Додаткова інформація

Бажаю знайти роботу для подальшого розвитку своїх якостей,команду однодумців і просто позитивних людей,аби робота приносила не тільки гроші,а і задоволення від реалізації задач та цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: