Резюме від 4 січня 2024 PRO

Максим

Інженер-механік, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Механік авто

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
Час Пік (СТО), Кривий Ріг (Автобізнес та автосервіс)

Обслуговування та ремонт автомобілів. ТО, ремонт ходової частини, систем впуску, вакуумної системи, паливних систем, діагностика компьютерна та технічна, тощо...

Механік цеху (спецтехнiка)

з 02.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
ТОВ "ВАЙТ", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та ремонт техніки HITACHI, Caterpillar, Hyundai, Liebherr, HAMM, Bomag, JCB, SDLG, SEM, LiuGong. Підбір запасних частин за каталогами, замовлення, оформлення табелів робочого часу, дорожніх листів службового транспорту. Виїзна діагностика та ремонт техніки на території замовника, а також на території ремонтно-сервісного центру (РСЦ) компанії.

Механік відділу спецтехніки

з 04.2021 по 01.2022 (9 місяців)
ТОВ "ТрансIнвест", Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Організація роботи слюсарів-ремонтників на ділянці та під час виїзду для ремонту на територію замовника. Оформлення табелів робочого часу та вихідних днів бригади слюсарів у кількості 3-6 осіб. Пошук та замовлення запасних частин, ремонтних комплектів. Ремонт техніки САТ, SEM, Hyundai, HITACHI (бульдозери, екскаватори, фронтальні навантажувачі, автогрейдери, віброкатки)
Організація та ремонт тягачів та самоскидів Volvo, Renault, Scania, Mercedes.

Механік

з 07.2017 по 10.2020 (3 роки 3 місяці)
ТОВ з ІІ "ЮРОМАШ", Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Гарантійне, післягарантійне, періодичне та планове технічне обслуговування та ремонт шарнірно зчленованих самоскидів BELL B18D, BELL B20D, BELL B25D, BELL B30D, BELL B30Е, BELL B60E, бульдозерів CATERPILLAR D6R, CATERPILLAR D9R, экскаваторів HITACHI ZX870, HITACHI EX1200, HITACHI EX3600, HITACHI ZX330, HITACHI ZX270, HITACHI ZХ450, фронтальных навантажувачів типа HITACHI ZW3600. Ремонт двигунів Mercedes OM 906LA, Mercedes OM 926LA, Mercedes OM 936LA, що встановлюються на самоскиди, компанії BELL.

Інженер-технолог 3кат.

з 03.2013 по 11.2016 (3 роки 8 місяців)
ПАТ "НТК Електронприлад", ДЕЗ "Авіаприлад", Київ (Машинобудування)

Організація роботи технологічного та виробничого відділів, постановка завдань виробничим цехам. Перевірка креслень та вузлів на технологічність, при цьому вдосконалення діючих та освоєння нових технологічних процесів для нових виробів із закріплених за ним видів робіт, здійснюється контроль за дотриманням технологічної дисципліни у виробничих підрозділах Проводиться аналіз причин браку виробів, розробка та виконання заходів щодо їх усунення.

Освіта

Нацiональный Авiацiйний Унiверситет

Виготовлення, технічне обслуговування, ремонт та діагностика повітряних суден та авіадвигунів, Київ
Вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

Криворiзький коледж Нацiонального авiацiйного унiверситету

Механiк, Кривий Ріг
Незакінчена вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Знання і навички

Комп'ютерна та технiчна дiагностика авто та спецтехнiки

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

1.Володіння комп'ютером: впевнений користувач: (Word, Excel, PowerPoint, e-mail, Internet, Windows, інженерні системи та комплекси на базі "КОМПАС", "AutoCad", "SolidWorks" тощо, фото та відеоредактори, программне забезпечення), "1С Предприятие".

Діагностика та діагностичне обладнання авто та спецтехніка.

Робота з каталогами та схемами англійською мовою тощо

2. Учасник семінару ІКТ з проектування та моделювання друкованих плат з DDR пам'яттю. Проектування та моделювання цифрових друкованих плат зі швидкісними лінками. Проектування та моделювання аналогових та аналого-цифрових схем.
2015р.

3. Посвiдчення водiя категорiй:

А, В, С.

вiд 06.09.2018

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: