Резюме від 8 лютого 2023 PRO

Олександр

Обліковець, оператор складського обліку, комірник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор з введення бухгалтерських даних

з 02.2021 по 07.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "ЛАТУК ХОРЕКА", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Внесення даних про товар з первинних документів (складські накладні, накладні внутрішнього переміщення, рахунки, ТТН, акти списання, накладні на повернення) до облікової системи; Формувати необхідний пакет документів на товар, згідно індивідуальних вимог замовника; приймання замовлення, внесення даних в облікову базу та забезпечення його вчасне виконання в разі необхідності; оприбуткування виручки; здійснювати комунікацію між ланкою управління та працівниками складу.

Комірник, ведення обліку товара на складді

з 04.2017 по 12.2020 (3 роки 8 місяців)
Сироковбасна крамниця, Киев (Роздрібна торгівля)

Керувати роботами з приймання, зберігання та відпуску товарно-матеріальних цінностей на складі, їх розміщення з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ. Перевірка відповідності товару, супровідним документам. Забезпечувати своєчасне і достовірне ведення обліку і надання звітів та іншої інформації про роботу складу. Вести облік товарно-матеріальних цінностей. Організовувати зберігання продукції з метою запобігання їх псуванню та втратам. Здійснювати внутрішнє переміщення, контролювати повне та своєчасне виконання цих переміщень між торговими точками і складом; Контролювати залишки товару на складах і торгових точках на базі електронного обліку. Забезпечувати відповідність облікових і фактичних даних про залишки товарів; Замовляти товар
у постачальника, домовлятися про строки постачання для, забезпечення наявності усього асортименту. Бере участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.

Заведующий группы управления запасами и контроля цен

з 12.2015 по 03.2017 (1 рік 3 місяці)
Еко маркет, Киев (Роздрібна торгівля)

организация качественного оприходования товара; планировать и организовывать работу операторов/ приёмщиков; проводить обучение и стажировку сотрудников группы; переоценка товара; организовывать распечатку ценников; анализировать и корректировать фактические остатки в магазине

В.о. директора, бухгалтер з податкового облікуо

з 02.2009 по 12.2014 (5 років 10 місяців)
ТОВ "Строительние решения ", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Податковий, оперативний, управлінських облік

Освіта

Національний Аграрний університет

Економічний факультет, облік і аудит, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

Уверенность Високая скорость набора

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: