Резюме від 3 квітня 2024 PRO

Олена

Менеджер з продажу, закупівлі, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з комерційної діяльності (закупівля та продаж)

з 10.2004 по нині (19 років 7 місяців)
ПВП"Квадро", ТОВ"Авіта Сам", Global FIG, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Пошук та закупівля сільськогосподарської продукції, заключення та супровід договорів з с/г підприємствами, олійно-перероблюючими підприємствами, елеваторами та підприємствами з переробки давальницької сировини, пошук перевізників авто- та залізничного транспорту, заключення відповідних договорів, заповнення супровідної документації, ведення таблиць корегування цін відповідно до змін курсів валют, зміни сезонних ставок елеваторів та тарифних ставок перевізників, подання на розгляд керівника відділу паспортів угод, моніторинг закупівельних цін конкурентів, виїзд до сільськогосподарських підприємств та елеваторів з метою налагодження особистих контактів та контролю за відвантаженням, забір зразків с/г продукції, ведення реєстрів відвантаження-розвантаження, вирішення спірних питань щодо якості та кількості продукції і т.ін. Застосування усіх наявних ресурсів та особистісних якостей для зростання прибутку та покращення іміджу компанії.

Освіта

ХНПУ ім. Г.С. Сковороди

Українська мова та література, вчитель української мови і літератури та англійської мови, Харків
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Філологічна освіта, що дозволяє грамотно та розгорнуто формувати свої думки та без перешкод спілкуватись зі співрозмовниками, вести ділову переписку та заповнювати документацію.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: