Ольга
Повар-кондитер, 28 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Обухів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6793420
Досвід роботи
Кондитер
з 10.2022 по нині
(1 рік 7 місяців)
Сімейна кондитерська Krem, Обухів (Приватні особи)
1)Вміння процювати з існуючими техкартами, розробка та проработка нових десертів.
2)Вміння планувати свій робочий час.
3)Контроль якості продукції та продуктів.
4)Дотримання чистоти на робочому місці.
5)Зборка десертів і тортів від початку і до видачі.
6)Знання багатьох видів тіста і кремів.
7)Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення.
Старший кондитер
з 12.2017 по 12.2021
(4 роки)
Fabius Restaurant (Сімейний італійський ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Здійснювати контроль за роботою співробітників виробництва;
3. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
4. Видача змінних завдань працівникам виробництва;
5. Проводити навчання персоналу, контролювати виробничу дисципліну;
6. Контроль кількості сировини і його замовлення;
7. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
8. Вести технологічну документацію і звітність.
Кухар, кондитер
з 11.2015 по 11.2017
(2 роки)
Кафе-кондитерська "Coffee&Cake", Обухів (Сфера обслуговування)
1. Приготування та оформлення кондитерських виробів;
2. Контроль якості готової продукції;
3. Участь у складанні меню;
4. Складання технологічних карт;
5. Розробка нових видів продукції;
6. Вибір професійного обладнання для виробництва та його обслуговування;
7. Приготування популярних видів страв, видача їх офіціантам, викладка десертів, підтримання порядку, догляд за обладнанням і іншою робочою технікою;
8. Контроль робочого процесу.
Кухар, кондитер
з 02.2010 по 06.2012
(2 роки 4 місяці)
Ресторан "King Town", Донецьк (Сфера обслуговування)
1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
3. Контроль кількості сировини і його замовлення;
4. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
5. Вести технологічну документацію і звітність;
6. Представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
7. Приготування страв за стандартами.
Освіта
ВПУ
Харчова промисловість, кондитер, Донецьк
Середня спеціальна, з 2000 по 2001 (10 місяців)
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Особисті і ділові якості:
- активна життєва позиція;
- висока працездатність;
- товариськість;
- енергійність;
- креативність;
- не конфліктна;
- здатність швидко навчатися;
- уважність;
- сумлінність;
- грамотна мова;
- ініціативність;
- чесність;
- естетичний смак;
- пунктуальність.