Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Олексій

Юрист, начальник юридичного відділу, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
індивідуальна діяльність, Житомир (Юриспруденція)

Практикуючий адвокат, маю досвід представництва інтересів роботодавця в судах, юридичному супроводженні господарської діяльності підприємств. Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю від 15.06.2021 р. При необхідності готовий надати копії судових рішень по спорах, які за моєї участі були вирішені позитивно на користь Клієнта (територіальні органи податкової служби, Держгеокадастру).

юрист

з 08.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ЯнЕір" ЛТД, Київ (Транспорт, логістика)

Ведення претензійної діяльності (підготовка власних претензій і відповіді на сторонні претензії), позовної діяльності (написання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, відзивів та заперечень), супроводження перевірок контролюючих органів (держпраці, податкова, екологія), написання вимог до ЗМІ щодо спростування недостовірної інформації, підготовка договорів (поставки, надання послуг, купівлі-продажу, пожертви, надання поворотної фінансової допомоги та ін.); підготовка протоколів загальних зборів учасників/рішень одноособового учасника, реєстрація змін в установчі документи та відомості про юридичну особу; взаємодія з державною виконавчою службою, регіональною митницею, державними реєстраторами.

Регіональний юрист

з 12.2017 по 08.2019 (1 рік 8 місяців)
мережа магазинів роздрібного продажу напівфабрикатів ТМ "Продукти Єрмолино", Житомир (продаж продуктів харчування)

Повне супроводження господарської діяльності філіалів у м.Житомирі, Черкасах, Білій Церкві та Вінниці (правильність оформлення трудових відносин; відповідність вимогам законодавства документації, наявної на кожній торговій точці; супроводження перевірок контролюючими органами (податкові перевірки, перевірки Держпраці, Держпродспоживслужби); підготовка договорів (оренди нежитлових приміщень, позики); взаємодія з правоохоронними органами щодо досудового розслідування кримінальних правопорушень (крадіжки); ведення позовної діяльності (підготовка позовних заяв, заперечень та інших процесуальних документів у справах щодо стягнення наявної заборгованості за договорами позики).

Юрист

з 01.2016 по 06.2017 (1 рік 5 місяців)
Державне підприємство "Житомирський бронетанковий завод", Житомир (оборонна (учасник концерну "Укроборонпром"))

Ведення претензійної діяльності (підготовка власних претензій і відповіді на сторонні претензії), позовної діяльності (написання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, відзивів та заперечень), підготовка договорів (купівля-продаж, поставка, цесія, переуступка боргу, взаємний залік однорідних вимог), взаємодія з виконавчою службою, оформлення нерухомості та земельних ділянок під нею, надання правових консультацій працівникам підприємства.

Заступник начальника відділу, завідувач сектору

з 06.2010 по 01.2016 (5 років 7 місяців)
управління правової роботи ДФС у Житомирській області, Житомир (справляння податків і зборів (державна служба))

За період роботи в управлінні правової роботи займав посади від старшого державного податкового інспектора до завідувача сектором і виконував різні функціональні обов'язки, властиві юридичній службі: прийняття участі в розробці внутрішніх нормативних документів, підготовка правових висновків при зверненні структурних підрозділів, супровід податкових спорів (визнання недійсними податкових повідомлень-рішень (ПДВ, податок на прибуток, РРО, визнання дій неправомірними, суперечки по спецрежиму з ПДВ), земельних спорів, цивільних суперечок (відшкодування моральної та матеріальної шкоди, повернення грошових коштів і майна).
З переходом з 2014 року на керівну посаду заступника начальника відділу та в подальшому завідувача сектором здійснював загальний контроль і координацію роботи підлеглих.

Провідний спеціаліст-юрисконсульт

з 10.2008 по 06.2010 (1 рік 8 місяців)
відділ Держкомзему в м.Новоград-Волинський Житомирської області, Новоград-Волинський (земельні відносини (державна служба))

Єдиний юрист по штату. Здійснював повний юридичний супровід роботи відділу: підготовку договорів, правовий аналіз та візування як внутрішніх документів, так і проектів нормативних документів Новоград-Волинської міської ради із земельних питань. Брав участь в судових засіданнях щодо земельних спорів. Здійснював консультування працівників відділу з правових питань.

Молодший юрисконсульт

з 03.2008 по 06.2008 (3 місяці)
Відкрите акціонерне товариство «Плюс Банк», Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Здійснював правовий аналіз внутрішніх нормативно-правових документів, виконував доручення директора юридичного департаменту (робота з нотаріусами, органами статистики, Єдиним державним реєстром підприємств, установ, організацій).

Провідний спеціаліст-юрисконсульт

з 01.2006 по 02.2008 (2 роки 1 місяць)
Відділ земельних ресурсів в Новоград-Волинському районі Житомирської області, Новоград-Волинський (земельні відносини (державна служба))

Єдиний юрист по штату. Здійснював повний юридичний супровід роботи відділу: підготовку договорів, правовий аналіз та візування як внутрішніх документів, так і проектів нормативних документів Новоград-Волинської райдержадміністрації із земельних питань. Брав участь в судових засіданнях щодо земельних спорів. Здійснював консультування працівників відділу з правових питань.

Освіта

юридичний інститут Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника

Правознавство, Івано-Франківськ
Вища, з 1999 по 2005 (5 років 10 місяців)

Додаткова інформація

Водійське посвідчення
категорія «В», Hyundai Accent 1.5 CRDI
Комп'ютерні навички
Microsoft Word, Exсel, Internet Explorer, нормативно-правові основи «НАУ», «Інфодиск», «Ліга-Закон».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: