Резюме від 22 лютого 2022

Віталій

Головний інженер проекту

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ющенко Віталій Григорович
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 24.11.1972 р.вік: 49 роківнаціональність: українець
освіта вища, інженер-електрик, Вінницький Державний Технічний Університет 1989-1995

Кваліфікаційний сертифікат:провідний інженер-проєктувальник інженерно-будівельне проєктування у частині забезпеченні безпеки експлуатації, забезпечення захисту від шуму щодо об’єктів будівництва класу наслідків (відповідальності) СС3 (значні наслідки)
Серія АР № 018435.
Зареєстрований у реєстрі атестованих осіб25.03.2015 р.№ 9628
Рішення архітектурно-будівельної комісії23.12.2021 р. № 72
Дата останнього проходження підвищення кваліфікації29.04.2020 р.
Мета: знайти роботу головним інженером проєкту,
головним інженером проєкту марок ЕО, ЕП, ЕМ (електричної частини проєкту)
Пошук нового, перспективного проєкту. Працювати над серйозними проєктами в компанії, яка має потенціал, щоб співпрацювати з професіоналами, як я і ділитися досвідом і рости в професійному стані безперервно.

Досвід роботи і обов'язки

2020-2021ТОВ «Вольт Інжиніринг» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2016-2020Виготовлення проєктів (віддалена робота);
2015-2016служба в ЗСУ (5 черга мобілізації);
2013-2015ТОВ «ВОК ІНВЕСТ» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2013ТОВ «Фірма «Іскра» (м. Київ), начальник проєктного відділу;
2007-2012ТОВ «ТДС-С», ПП «Пронет» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2005-2007ТОВ «Планета-Буд» (м. Київ), провідний-інженер, інженер-проєктувальник;
2002-2005ТОВ «Будальянс", ТОВ «Сітітерм», ТОВ «НВП «Євротек» (м. Київ), інженер-проєктувальник;
1997-1998служба в ЗСУ (термінова служба);
1991-2004електромонтажник, електромонтер.

Обов'язки: Керівник проєктного відділу. Організація та планування графіку роботи проєктного відділу «з нуля», аналіз роботи існуючого персоналу, розподіл навантаження, контроль за виконанням роботи, планування і оцінка потреби в персоналі, навчання персоналу, пошук і відбір персоналу, адаптація нових співробітників, розробка системи мотивації співробітників. Організація, підготовка і участь в переговорах,
Проєктування, розробка, узгодження електротехнічної частини проєктів внутрішніх і зовнішніх мереж 0,4 - 110 кВ, блискавкозахисту, заземлення, АСКОЕ, системи сніготанення і антизледеніння і т.д. будівель і споруд цивільного призначення під вимоги замовника. (заводи, фабрики, автомобільні дороги, житлові і громадські будівлі, (готелі, котеджі, житлові комплекси, офіси, ТРК, ТРЦ, магазини, перукарні, та інше)). Узгодження проєкту та проходження експертизи, зняття зауважень з дозвільними організаціями (Київенерго, Управління інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, КП "Київський інститут земельних відносин", Київгаз, Київміськсвітло, Київавтодор, СУППР і т.д.), замовником та іншими проєктувальниками (архітекторами, конструкторами, технологами, дизайнерами, проєктувальниками ОВ, ВК, і т.д.)
Виробник робіт. Складання і підписання кошторисів і актів виконаних робіт. Організація закупівель і поставок матеріалів і устаткування. Управління монтажем мереж електроживлення.
Додаткові дані:Володіння комп’ютером професійно (AutoCAD, MS Excel, MS Word, Internet, Revit, ArchiCAD, Project, АВК, Access), готовий працювати у відрядженні. Маю практичні знання норм, правил та стандартів, необхідних при проєктуванні. Є водійські права груп «А В С1 С» та досвід водіння.
Особисті якості:Відповідальний, старанний, здатний приймати самостійні рішення і працювати в команді, дисциплінований, комунікабельний, пунктуальний, цілеспрямований, активний працелюбний, швидко навчаюсь, постійно займаюся самоосвітою, ініціативний, стресостійкий, вмію знайти компроміс, відстояти свою точку зору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: