Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 листопада 2022 PRO

Андрій

Начальник охорони, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

начальник охорони

з 09.2019 по 09.2019 (менш ніж місяць)
ноус, Ірпінь (Охорона, безпека, оборона)

охоронна діяльність магазину, недопущення скоєння крадіжок, збереження майна магазину, контроль за підлеглими, проведення цільових інструктажів.

Освіта

навсу

Юридичний, Київ
Незакінчена вища, з 2002 по 2024 (21 рік 6 місяців)

навчався в академіі внутрішніх справ украіни на юридичному факультеті, з подальшою освітою юрист правознавець, форма навчання заочна так, як на той час працював в ОВС.

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

з 2000 року працював в органах внутрішніх справ а саме був на посаді міліціонера батальйону патрульноі служби міліціі на вокзалі києв пасажирський, потім працював у окремі роті швидкого реагування беркут, згодом перейшов на посаду інспектора ВОГП та отримав перше звання молодший лейтенант міліціі, в подальшому очолив Сектор громадськоі безпеки. Останні роки служби в ОВС проходив у МВС Украіни в києвські області, а саме на посаді оперуповноваженого карного розшуку ірпінського МВ потім дільничним інспектором міліціі, в подальшому старшим дільничним та заступником начальника дільничних інспекторів міліціі, службу закінчив у 2014 році у звані майор міліціі. Умію працювати в умовах багатозадачності, стресовитривалості та тому подібне. прошу пробачити за помилки не всі букви працюють на клавіатурі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: