Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/68053/

Діловодство, архівна справа

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Золотарьов Сергій Панасович
Дата народження: 07 грудня 1956
Місце проживання: Київ, вул. Червонопільська, 3-а, кв. 39
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Регіон: Київ



Досвід роботи

09.2006 - цей час
Начальник архіву
- підготовка та складання проектів розпоряджень, - розгляд листів громадян та установ та складання відповідей, - підготовка аналітичної інформації, пропозицій та звітів щодо роботи відділу, - організація, контроль та ведення обліку документів оперативного архівного зберігання, - організація, контроль та ведення обліку документів тривалого архівного зберігання (формування справ, складання номенклатур, описів, здача архівних документів до архівних установ тощо), - організація, підготовка та надання архівної інформації установам, підприємствам та громадянам, - інші функції згідно з дорученнями та компетенцією.

07.2001 - 03.2006
заступник начальника відділу обліку та розподілу житлової площі Подільська районна у м. Києві державна адміністрація
м. Київ
- підготовка та складання проектів розпоряджень, - розподіл і надання житлової площі черговикам із відповідним оформленням ордерів, - розгляд листів громадян та складання відповідей, - проведення прийому громадян, консультації з житлових питань, - підготовка аналітичної інформації, пропозицій та звітів роботи відділу, - оформлення актів передачі житла, - реєстрація звітних документів, - контроль виконання документів, - робота із підприємствами щодо обліку та розподілу житлової площі, - інші функції згідно з дорученнями та компетенцією.

08.1977 - 06.1998
Офіцерські та командні посади
Служба у Збройних Силах: НДР, Київ, Чугуїв, Полтава.
- експлуатація техніки, - організація та керівництво навчальним процесом та бойовою підготовкою особового складу, - аналізи, звіти та пропозиції у розробках мобілізаційних планів, - таємне, літерне та просте діловодство.

Освіта08.1977 - 07.1981вищаПолтавське вище військове зенітне ракетне училище, інженер з експлуатації радіотехнічних засобів, Полтава.

Професійні навички
Водій „ВС”

Навички роботи с комп’ютером,
ПО:Користувач: Word, Excel, Internet explorer, FeineReader, OPTIMA-WorkFlow, SAP/R3

Мови:
німецька, польська — початківець
українська, російська — вільне володіння

Додаткова
інформація
- шкідливих звичок (куріння, систематичне вживання алкоголю) не маю,
- проживаю у м. Києві, житла не потребую,
- здоровий.

Вимоги до вакансії

Бажана посада
робота із документами

Вид зайнятості
Повна зайнятість

Бажана зарплата
від 600 у.о.

Бажаний регіон роботи
Київ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами