Резюме від 5 червня 2024 PRO

Надія

Юрист, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 01.2024 по нині (5 місяців)
Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

здійснення оперативного управління роботою юридичного відділу, проведення методичного керівництва правовою робою на підприємстві в цілому. Складання та ведення позовної діяльності на Підприємстві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності, розроблення та оформлення договорів, посадових інструкцій та положень про відділи, підготовка, оформлення, перевірка проектів рішень, наказів, розпоряджень директора Підприємства, що стосується його діяльності, тощо.

Начальник відділу

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
Центр надання адміністративних послуг, Дистанційно (Державні організації)

Роблення та затвердження Положення та Регламенту ЦНАП, посадових інструкцій на всіх спеціалістів, розроблення та затвердження інформаційних та технологічних карток надання адміністративних послуг, відповідно до чинного законодавства. Організація та проведення роботи підключення ЦНАП до електронних реєстрів для надання адміністративних послуг. З серпня 2023 року адвокатська діяльність призупинена з підстав несумісності.

Юрисконсульт

з 10.2022 по 08.2023 (10 місяців)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Інфокс» філія «Інфоксводоканал», Одеса (Послуги для населення та бізнесу)

Листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування (у тому числі з НКРЕКП, Держпродспоживслужбою), розгляд та підготовка відповідей на адвокатські запити, депутатські звернення, тощо. Ведення судових справ щодо стягнення заборгованості з абонентів Товариства на його користь, ведення претензійної роботи, переважно з абонентами – юридичними особами, з причин порушення ними правил та норм підключення до водопровідних мереж Товариства.

Секретарь руководителя

з 04.2022 по 09.2022 (5 місяців)
Херсонський фізико-технічному ліцеї Херсонської міської ради, Херсон (Освіта, наука)

ведення журналів реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції, організація діловодства. Проведення листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, тощо. Підготовка та погодження внутрішньо-розпорядчих та організаційних документів (наказів, розпоряджень, рішень, посадових інструкцій, тощо).

Адвокат

з 01.2018 по нині (6 років 5 місяців)
Адвокат, Херсон (Юриспруденція)

Переважно займалась господарськими спорами (невиконання умов договору, стягнення заборгованості за господарським договором, повернення попередньо отриманих та безпідставно отриманих грошових коштів), цивільні справи (встановлення фактів, стягнення грошових коштів за договорами, земельні спори, поділ майна подружжя, виділення частки у спільній частковій власності, тощо), сімейні спори (розлучення, стягнення аліментів, встановлення факту проживання дитини з одним із батьків, стягнення грошових коштів за договорами позики (розписки), кредитні відносини, припинення іпотеки, тощо). Супроводження клієнтів під час укладення нотаріальних угод (купівля-продаж нерухомості, земельних ділянок сільськогосподарського призначення, оформлення довіреностей, тощо).

Юрисконсульт

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Трастед Едвайзерс Лігал», Киев (Юриспруденція)

До посадових обов’язків входило: складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, справи про банкрутство, супровід та вирішення земельних питань, представництво Товариства в органах Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

з 06.2016 по 07.2017 (1 рік 1 місяць)
на Товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпроінвестрейд», Херсон (Нерухомість)

Складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, представництво Товариства в органах Державного архітектурно – будівельного контролю, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

з 07.2015 по 05.2016 (10 місяців)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Південенерго» (змінена назва - ТОВ «Торговий дім «Херсон Юг»), Херсон (Нерухомість)

Складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, представництво Товариства в органах Державного архітектурно – будівельного контролю, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

з 10.2014 по 05.2015 (7 місяців)
Товаристві з обмеженою відповідальністю науково – виробничому підприємстві «Херсонський машинобудівний завод», Херсон (Машинобудування)

Складання, перевірка та супровід Договорів підприємства, складання протоколів розбіжностей до договорів, претензійно – позовна діяльність (переважно господарське право, цивільне, адміністративне право), робота з державними виконавчими службами, листування з підприємствами та організаціями, складання інших процесуальних документів

Юрисконсульт

з 08.2012 по 10.2013 (1 рік 2 місяці)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Торговий дом «Долинское», Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Складання та правовий супровід договорів Товариства, представництво підприємства в судах, в державних органах та службах (щодо деяких земельних правовідносин), листування з органами місцевого самоврядування, ведення претензійно-позовної діяльності переважно з Державною податковою службою, оформлення права власності, робота з уставними документами. Оформлення договорів оренди землі з власниками паїв, реєстрація цих договорів в державному реєстрі.

Юрисконсульт, начальник юр.відділу

з 05.2011 по 08.2012 (1 рік 3 місяці)
Відкритому акціонерному товаристві «Херсонський бавовняний комбінат», Херсон (Легка промисловість)

Складання та ведення позовної діяльності (житлове, цивільне, трудове, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності, організація роботи відділу в цілому.

Юрисконсульт

з 02.2011 по 05.2012 (1 рік 3 місяці)
Комунальному підприємстві «Світоч»., Херсон (Державні організації)

Складання та правове ведення договорів, робота з державною виконавчою службою, складання процесуальних документів, претензійно-позовна робота.

Освіта

Харківський національний університет внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Харьков
Вища, з 2003 по 2010 (7 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: