Резюме від 3 серпня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6833495

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з розвитку

з 07.1993 по 03.2019 (25 років 8 місяців)
Дінай-софт, Київ (IT)

Освіта

КПІ

Автоматика і телемеханіка, Київ
Вища, з 1973 по 1979 (6 років)

інженер-електрик

Знання і навички

Відповідальність Контроль якості продукції Пунктуальність

Додаткова інформація

Ключові меседжі
-Сильні: вища освіта, великий досвід спілкування з особами, які приймають рішення, акуратність, уважність, хороша репутація, чесність і довіра, бажання працювати ...;
- навички, набуті у вітчизняних та іноземних фірмах, на тренінгах та курсах: знання географії Чернігова та області, збереження і розширення існуючої клієнтської бази, розвиток регіону, досвід роботи з ключовими клієнтами, ведення переговорів та встановлення договірних відносин, контроль потоку послуг (товарів) - грошей, досвід утримання дебіторської заборгованості в нормі, своєчасність і чіткість у звітах.
Ключові навички:
механік, регулювальник РЕА, інженер-конструктор, інженер-електрик, інженер-технолог, впевнений користувач ПК, знання офісних програм, швидке навчання.
Акуратність, уважність, відповідальність, хороша репутація, бажання працювати.
Наступні 5 років хочу застосувати свої вміння і навички на благо роботодавця і отримувати гідну оцінку у вигляді грошової винагороди.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: