• PRO

Константин

Завідувач складу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач складом

з 06.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Білдінг Еволюшн", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Прийом та розміщення продукції ( строй матеріали, електрика, електроніка та побутова техніка, все що необхідно для будівництва з нуля) Видача матеріалів та інструментів на об'єкти компанії. Робота в 1С8, введення адресного зберігання продукції на складі. Контроль наявності та робочого стану інструментів.

Завідувач складом

з 03.2021 по 05.2022 (1 рік 2 місяці)
Вема Кидс, Ірпінь (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація прийому, видачі та зберігання сировини та матеріалів для виробництва, а також готової продукції підприємства. Контроль зборки та залишків продукції та сировини, регулювання графіка работи складу відповідно до завантаження, навчання персоналу. Забезпечення виробництва росходним матеріалам. Проведення інвентаризацій складу , та підрозділів на виробництві.

Завідувач складом

з 05.2019 по 02.2021 (1 рік 9 місяців)
Ярослав, Київ (Легка промисловість)

Організація роботи складу по прийому, зберіганню та відвантажено готової продукції (текстиль)по Києву та регіонам. Проведення інвентаризацій, планування безперервної роботи складу, в том числі и по вихідним дням для прийому матеріальних цінностей з виробництва. Контроль залишків продукції.

Завідувач складом

з 02.2014 по 05.2019 (5 років 3 місяці)
Вест Ост Медикал, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація прийому та відвантаження товару фармацевтичного призначения по Києву та регіональним філіям компанії. Работа с ГТД. Контроль формування замовлень та відвантаження їх як автомобілями компанії так и перевізниками. Проведення щомісячних інвентаризацій. Контроль залишків згідно базових залишків.

Завідувач складом

з 10.2011 по 02.2014 (2 роки 4 місяці)
Орхідс Арт, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи складу прийому та и відвантаженню квітів з Голландії кінцевому споживачеві. Основні покупецв Епіцентр, Нова Лінія, Леруа Мерлен. Контроль якісної й своєчасної доставки товару по всім маркетам України. Проведення щомісячних інвентаризацій.

Комірник

з 06.2006 по 09.2011 (5 років 3 місяці)
Оптима-фарм ЛТД, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Комірник прийомного відділу начальник зміни. Прийом фармацевтичної продукції як вітчизняних так і імпортних виробників по кількості та якості.

Замісник керуючого магазином

з 11.2004 по 06.2006 (1 рік 7 місяців)
Савва, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи оптово-роздрібного складу магазину "Партнер" контроль роботи та взаємодії структурних підрозділів магазину. Навчання персоналу, мотивації співробітників. Проведення щотижневих інвентаризацій.

Завідувач складом

з 01.2003 по 11.2004 (1 рік 10 місяців)
Савва, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи складу компанії, яка являлась головним дистриб'ютором компанії Рейнфорд. Контроль прийомки та відвантаження товар як для магазину Партнер, так и других оптових покупців Києва та області. Проведення щомісячних інвентаризацій.

Освіта

КНУТД

Менеджмент організацій, Київ
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Знання і навички

  • MS Office
  • Цілеспрямованість
  • Управління персоналом
  • Користувач 1С

Додаткова інформація

Пунктуальність, уважність, цілеспрямованість, легко та швидко вчусь новим навикам, не боюсь змін. Є права категорії В,С. Стаж водіння з 2005 року.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: