Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Валерія

Лікар-рентгенолог (КТ)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-рентенолог КТ

з 01.2018 по нині (6 років 3 місяці)
ПП "Лікувально-діагностичний центр", Краматорськ (Надання населенню медичних послуг широкого профілю)

Оформлення і надання висновків за результатами досліджень. Опис КТ досліджень органів черевної порожнини, заочеревинного простору і порожнини тазу, органів грудної клітки, шиї, сечовидільної системи, головного мозку, навколоносових пазух з в/в контрастуванням, а також кісток (суглоби, хребет), в т.ч. пацієнтів з онкологічною патологією та ін. Є досвід дистанційного опису пацієнтів.

Освіта

Донецький національний медичний університет ім. М. Горького

I медичний, лікувальна справа, Донецьк
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Весела Валерія Сергіївна, 35 років.
Лікар-рентгенолог (КТ).
м. Краматорськ, шукаю роботу в м. Києві.
Контактна інформація
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Січень 2018р. по теперішній час лікар-рентгенолог (КТ), ПП "Лікувально-діагностичний центр", м. Краматорськ. Опис КТ досліджень органів черевної порожнини, заочеревинного простору і порожнини тазу, органів грудної клітки, шиї, сечовидільної системи, головного мозку, навколоносових пазух з в/в контрастуванням, а також кісток (суглоби, хребет), в т.ч. пацієнтів з онкологічною патологією та ін. Є досвід дистанційного опису пацієнтів.
Серпень 2016р. - січень 2018р. лікар-рентгенолог (КТ), КЛПУ "Міський онкологічний диспансер м. Краматорська". Опис КТ досліджень органів черевної порожнини, заочеревинного простору і порожнини тазу, органів грудної клітки, шиї, сечовидільної системи, головного мозку, навколоносових пазух з в/в контрастуванням, а також кісток (суглоби, хребет), в т.ч. пацієнтів з онкологічною патологією та ін.
Листопад 2012р. - лютий 2015р. лікар-рентгенолог (КТ), КЛПУ "Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об'єднання", м. Донецьк. Опис КТ досліджень органів черевної порожнини, заочеревинного простору і порожнини тазу, органів грудної клітки, шиї, сечовидільної системи, головного мозку, навколоносових пазух з в/в контрастуванням, а також кісток (суглоби, хребет), в т.ч. пацієнтів з онкологічною патологією та ін.
Лютий 2011р. - листопад 2012р. лікар-рентгенолог рентгенологічного відділення, Центральна міська клінічна лікарня №3 м. Донецька.
Освіта
Донецький національний медичний університет ім. М.Горького (2003-2009рр.), повна вища освіта за спеціальністю "Лікувальна справа", диплом з відзнакою.
Додаткова інформація
Інтернатура за спеціальністю Радіологія (2009-2011рр), КЛПУ "Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об'єднання", м. Донецьк.
Здобула кваліфікацію магістра медицини (2011р., диплом з відзнакою).
Спеціалізація за спеціальністю Рентгенологія (2012р.).
В листопаді 2019р. присвоєно першу кваліфікаційну категорію зі спеціальності рентгенологія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: