Резюме від 2 квітня 2024

Ірина

Заступник директора, вчений секретар, асистент керівника, начальник відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Херсонський державний аграрний університет

Агрономічний, агрономія, Херсон
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Комунікабельність Цілеспрямованість Адаптивність

Додаткова інформація

Досвід роботи: 2005-2008 рр. – навчання в аспірантурі на очній денній формі, 2009-2012 рр. - працювала на посадах молодшого, наукового і старшого наукового співробітників, 2013-2021 рр. – працювала на посадах вченого секретаря та за сумісництвом завідувача відділу аспірантури та докторантури у науково-дослідному Інституті. З 2013 по 2020 рр. була головою Ради молодих вчених Інституту зрошуваного землеробства НААН. Була стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених (2013-2015 рр.). У 2013 р. отримала диплом кандидата с.-г. наук, у 2015 р. – атестат старшого наукового співробітника. З січня 2022 р. – по теперішній час працюю на посаді начальника відділу зведеного планування апарату Президії Національної академії аграрних наук України. За сумісництвом працюю старшим науковим співробітником відділу аспірантури та докторантури Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства НААН.
Опис навичок роботи: Забезпечую науково-організаційну та науково-методичну роботу із перспективного та поточного планування науково-дослідних робіт. Організовую підготовку матеріалів та участь в обґрунтуванні й формуванні проектів та інших науково-технічних програм із вирішення актуальних проблем наукового забезпечення галузей агропромислового виробництва. Надаю консультативно-методичну допомогу вченим секретарям відділень НААН і наукових установ при формуванні програм наукових досліджень і планів науково-дослідних робіт. Беру безпосередню часть у розробці нормативно-методичних матеріалів із питань перспективного планування наукових досліджень, а також звітності щодо їх виконання. Займаюсь оформленням документації, аналізом та узагальненням результатів, підготовкою презентацій, виступів із доповідями, підготовкою публікацій. Беру активу участь у конференціях, форумах і семінарах. Веду офіційну сторінку Інституту та Ради молодих учених Інституту у Facebook.
Автор понад 230 друкованих наукових праць, у т.ч. співавтор 10 монографій, 20 рекомендацій та аналітичних матеріалів, 4 патентів на корисну модель.
Особливості характеру: наполегливість, ініціативність, комунікабельність, адаптивність, енергійність, цілеспрямованість, амбітність, вміння працювати у команді, орієнтація на максимальний результат, організаторські здібності, бажання навчатись та постійно вдосконалюватись, відповідальність, відкритість до нових ідей та напряму діяльності. Готовність приймати рішення та брати на себе відповідальність, здатність працювати в динамічному темпі. Готовність до повної зайнятості та відряджень.
Готова до переїзду до іншого міста за необхідності.
Є посвідчення водія категорії В.
Хобі: граю в шахи, фотографую, подорожую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: