Резюме від 17 червня 2024 PRO

Олександра

Юрист, юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист-господарник

з 12.2021 по 05.2024 (2 роки 5 місяців)
"To moe", Дніпро (Нерухомість)

Повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Договірна робота (підготовка, складання, аналіз, юридична оцінка договорів на відповідність законодавства та домовленостей з контрагентами, виявлення ризиків для компанії). Консультування керівництва, а також усіх співробітників компанії, за потребою щодо будь-яких правових та юридичних питань. Проведення повного аналізу об'єктів нерухомості, робота з різними реєстрами та законодавчою базою. Структурування та супровід угод у сфері купівлі-продажу нерухомості. Повний супровід у сфері корпоративного права. Є досвід роботи з такими компаніями, як: Fozzy group, Сільпо, Єва, Простор, Дім посуду, Алкомаг, Вина миру, Аврора, Нова пошта, Золотий вік, а також співпрацювала із міжнародною організацією Червоний Хрест.

Юрист-господарник

з 07.2020 по 12.2021 (1 рік 5 місяців)
GoodZone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Договірна робота, оформлення земельних ділянок, купівля-продаж нерухомості та корпоративних прав, внесення нерухомості до статутного капіталу. Аналітична робота із законодавством, аналіз контрагентів. Отримання різної дозвільної документації (декларації, повідомлення про початок будівництва, введення в експлуатацію будівель, отримання дозволу на концентрацію Антимонопольного комітету України...). Робота з ГлавАПУ, БТІ, Гаск, Міськвиконком, Цнап, Землевпорядкування... Питання фінансування будівництва...Повний юридичний супровід діяльності у сфері будівництва комерційної нерухомості. Повне супроводження всієї договірної діяльності компанії. Складання листів, повідомлень, оповіщень та інших документів правового характеру. Упорядкування правових висновків (аналіз об'єктів землі/нерухомості) оцінка юридичних ризиків.

Юристконсульт

з 01.2017 по 05.2020 (3 роки 4 місяці)
ЮК Гарант-Дніпро, Дніпро (Юриспруденція)

Ведення переговорів із клієнтами, консультування із загальних правових питань. Повний супровід у сфері корпоративного права, здійснювала широкий діапазон послуг з питань корпоративного законодавства України. Загальна взаємодія з державними органами, контролюючими органами. Отримання різних документів дозвільного характеру (ліцензії у сфері будівельної діяльності та медичної, охорона праці, декларації, сертифікати, зелена картка та інше...)

Фізична особа - підприємець

з 09.2015 по 12.2016 (1 рік 3 місяці)
ФОП Заярна Олександра Сергіївна, Дніпро (Юриспруденція)

Правовий супровід у сфері корпоративного права, отримання різноманітних документів дозвільного характеру, надання послуг повного юридичного супроводу компаній.

Керівник відділу корпоративного права та лізензування

з 07.2013 по 08.2015 (2 роки 1 місяць)
ЮК Праве Діло, Дніпро (Юриспруденція)

Загальна організація діяльності відділу корпоративного права та відділу ліцензування. Ведення переговорів із замовниками. Консультування із загальних питань.

Юрист

з 04.2010 по 07.2013 (3 роки 3 місяці)
ТОВ Флон (ТРК Аppolo) суміжний бізнес, Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення реєстрацій юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, проведення реєстраційних змін до установчих документів, зміна власників, купівля-продаж підприємств, ліквідація підприємств та підприємців.

Освіта

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

Правознавство, Дніпро
Вища, з 2003 по 2009 (6 років)

Закінчила факультет правознавства зі спеціалності прокурорського надзору та правосудя. Отримала диплом бакалавра у 2008 році та диплом спеціаліста у 2009 році. Форма навчання - заочна.

Додаткова освіта та сертифікати

Практикум "Юридичний супровід об'єктів будівництва" в школі з управління будівельними проектами "PRO PM Construction"

2021 год

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

- віддаю пріоритет дистанційній або частково дистанційній роботі; - досвід роботи у сфері юриспруденції близько 15 років;
- відмінні навички комунікації та спілкування;
- працюю виключно на результат, моя мотивація полягає не тільки в саморозвитку, а й у гідній заробітній платі;
- розробка документів правового характеру з нуля (договору, інструкції, положення, ділове листування, меморандуми та інше);
-вмію працювати з державними реєстрами та різними пошуковими системами, перевірка контрагентів;
- працюю з нормативно-правовою базою;
- досвід роботи з питань реєстрації, перереєстрації, ліквідації;
- досвід роботи у сфері нерухомості та будівельних послуг;
- не маю шкідливих звичок;
- впевнений користувач комп'ютерної техніки та оргтехніки;
- судові справи зазвичай не веду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: