Резюме від 3 червня 2024 PRO

Олена

Торговий представник з авто, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст

з 11.2023 по 06.2024 (7 місяців)
Акордбанк, Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування юридичних та фізичних осіб, відкриття рахунків, опрацювання валютних контрактів, кредитування фізичних осіб

Заступник директора відділення

з 09.2021 по 10.2023 (2 роки 1 місяць)
Правекс Банк, АТ, Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

Ведення та контроль операційноі роботи відділення, залучення та співпрацця з бридичними особами, кредитування фізичних та юридичних осіб.

провідний економіст відділу кредитування юридичних осіб

з 11.2000 по 02.2021 (20 років 3 місяці)
АТ "Укрексімбанк", Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

перевірка, підготовка та збір документів для отримання кредиту; консультація клієнтів; проведення фінансового аналізу підприємств; підготовка та укладання кредитних договорів та договорів забезпечення; супроводження клієнтів; відкриття, супроводження та закриття поточних, депозитних та карткових рахунків; робота в касі з готівковими коштами, зокрема іноземною валютою; просування продуктів та послуг банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; проведення переговорів з клієнтами та партнерами (страховими, оціночними компаніями, продавцями обладнання, с/г техніки, транспортних засобів, тощо).

Освіта

Університет економіки та підприємництва

Економіки та підприємництва, Хмельницький
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 10 місяців)

спеціаліст, бухгалтерський облік та аудит

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Робота з оргтехнікою MS Access Mozilla Firefox Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Підприємництво

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: володію креативним мисленням, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, навиками планування і організації робочого часу, високий ступінь самомотивації, комунікабельна, пунктуальна, дисциплінована, презентабельна, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція.
Вдова, маю 2-х дітей (син 25 років і донька 15 років). Готовність до відряджень. Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: