Резюме від 12 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6884320

Специалист отдела организации перевозок

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Користувач ПК

Додаткова інформація

Голік Тетяна Олександрівна
Дата і місце народження: 26 грудня 1982 року, м. Львів
Вік: 37 років
Сімейний стан: одружена, є двоє дітей 6 та 13 років
Освіта: повна вища, інженер з експлуатації залізниць
Адреса проживання: м. Дніпро, вул. Велика Діївська, буд. 24б, кв.75
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
1999-2004 – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Отримала диплом спеціаліста за спеціальністю «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті» та здобула кваліфікацію інженера з експлуатації залізниць.
Досвід роботи:
04. 2015 – по цей час – контрольно-ревізійний відділ служби комерційної роботи та маркетингу регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця».
Посада: інженер 1 категорії.
Організація роботи з питань забезпечення в комерційному господарстві регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» виконання вимог з безпеки руху поїздів, схоронності вагонного парку, повноти нарахування та стягнення належних залізниці платежів.
Перевірки виконання вимог Статуту залізниць України, розпоряджень ПАТ «Українська залізниця», Правил перевезень вантажів, Технічних умов навантаження та кріплення вантажів, Тарифних керівництв, інших нормативних документів, наказів та розпоряджень філії з питань комерційної роботи.
Участь у ревізіях служби комерційної роботи та маркетингу в дирекціях, механізованій дистанції вантажно-розвантажувальних робіт та на станціях, організація та проведення кущових семінарів на дирекціях залізничних перевезень з працівниками комерційного господарства.
Узагальнення результатів роботи комерційних ревізорів, підготовка звітів про їх діяльність; узагальнення інформації щодо виконання заходів направлених на забезпечення безпеки руху при перевезенні небезпечних вантажів; розробка та контроль виконання заходів щодо забезпечення збереження вагонного парку в комерційному господарстві філії
Підготовку матеріалів для проведення нарад з розгляду випадків виявлення недоборів належних філії платежів, контроль розслідування таких випадків та прийняття участі у розгляді. Оформлення протоколів та контроль за їх виконанням.
Контроль за правильністю розрахунків, схем розміщення та кріплення вантажів, перевезення яких не передбачено Технічними умовами, а також перевірка виконання Технічних умов навантаження та кріплення вантажів.
09.2004 – 05.2005 – оператор станційного технологічного центру обробки поїздної інформації та перевізних документів станції Здолбунів Львівської залізниці
05.2005 – 10.2005 - оператор при черговому по станції Кайдакська Придніпровської залізниці.
10.2005 – 06.2006 - начальник вантажного району станції Кайдакська Придніпровської залізниці.
06.2006 – 10.2011 - інженер 2 категорії станції Горяїнове Придніпровської залізниці.
10.2011 – 04.2015 - інженер відділу організації комерційної роботи та умов перевезень служби комерційної роботи та маркетингу Придніпровської залізниці.
Знання мов:
українська – рідна; російська – вільно;
Навички:
Досвідчений користувач: MS Office, навички роботи з Internet.
Особисті якості:
Уважність, комунікабельність, дисциплінованість, ініціативність, відповідальність, пунктуальність, здатність до самонавчання, моральна стійкість.
Інтереси та захоплення:
Сім’я, художня література, музика.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: