Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Олег

Начальник відділу, виконроб, майстер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Томашпіль
Готовий працювати:
Вінниця, Крижопіль, Могилів-Подільський, Немирів (Вінницька обл.), Тульчин, Ямпіль (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер виробництва, начальник ТЕЦ

з 04.2011 по нині (13 років)
ВП "Томашпільський цукровий завод" ТОВ АК "Зелена долина", Томашпіль (Харчова промисловість)

Атестований по: Законодавчі та нормативні акти з питань охорони праці (ОП); Правила ОП для працівників, зайнятих на цукровому виробництві; Правила ОП під час експлуатації обладнання, що працює під тиском; Правила ОП під час експлуатації В-П кранів, підіймальних пристроїв і віповідого обладнання; ПБСГУ; Правла з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт; Правил ОП під час роботи з інструментами та пристроями; Правил ОП під час виконання робіт на висоті; Правил будови електроустановок, Електрообладнаня спеціальних установок, ПБЄЄС (ІV кв.гр. до 1000 В).

Працюючи майстром виробництва відповідав за безпечну експлуатацію вапняково-випалювального відділення. Удосконалював схему очистки вапнякового молока та сатураційного газу. Вів контроль за раціональним використанням енергоносіїв.
Працюючи Начальником ТЕЦ приймав безпосередню участь в розробці, монтажу, випобуванні та введенні в експлуатацію новаторського методу спалювання вугілля в парових котлах на водоохолоджуваній решітці з шуруючою планкою. Наразі здійснюю безпосереднє керівництво персоналом (52 людини) та відповідаю за: безпечну експлуатацію парових котлів, парової турбіни, трубопроводів пари та гарячої води, вапняково-випалювального відділення. Безпечне виконання газонебезпечних робіт, в тому числі в замкнених просторах. Відповідаю за безпечну експлуатацію вантажо-підіймальних машин та механізмів, безпечну експлуатацію систем газопостачання котельні. Також, відповідаю за раціональне використання природного газу та кам’яного вугілля. Вчасно проводячи поточний плановий ремонт та модернізацію підпорядкованого мені обладнання, забезпечую безаварійну роботу під час сезону цукроваріння, та постійне покращення техніко-економічних показників підприємства. Зокрема, витрат енергоносіїв на одиницю виробленої продукції.
Здаю річну теплотехнічну звітність за формами встановлених зразків. Займаюся постійним моніторингом цін на запасні частини, оформленням договорів та проведенням тендерів, а також перемовинами з постачальниками. Маю напрацьовану базу виробників (постачальників) запчастин до теплотехнічного обладнання, вогнетривких та теплоізоляційних виробів, котельного обладнання ТЕЦ, а також напрацювання в переводі котелень на альтернативні види палива (вугілля, пічне паливо (суміш нафтова), пелети)

Начальник Томашпільської дільниці

з 11.2009 по 10.2010 (11 місяців)
Тульчинське міжрайонне управління Вінницької філії ДП "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України", Томашпіль (Будівництво та експлуатація систем газопостачання природного газу)

Обов’язки: управління персоналом (колектив з 73 працівників), контроль за своєчасним виконанням завдань, ведення технічного нагляду за будівництвом газових мереж.
Як керівник, контролював правильність ведення бухгалтерської фінансової звітності підприємства, якісне функціонування всіх технічних служб дільниці. Проводив наради з технічним персоналом щодо поліпшення техніко-економічних показників підприємства.

Майстер аварійно-диспечерської служби, механік автотранспорту, майстер газонаповнювального пункту

з 08.2000 по 10.2009 (9 років 2 місяці)
Томашпільске управління газового господарства ВАТ "Вінницягаз", Томашпіль (Будівництво та експлуатація систем газопостачання природного та скрапленого газу)

Працюючи на посаді майстер аварійно-диспетчерської служби був відповідальним за вчасне реагування бригад і професійну ліквідацію та локалізацію аварійних ситуацій в межах Томашпільського району. Не одноразово приймав участь, разом зі соєю бригадою аварійно-диспетчерської служби Томашпільського району, в обласних змаганнях аварійних служб, де займав призові місця.
На посаді механіка автотранспорту відповідав за випуск автотранспорту на лінію, контролював вчасне викання планового та позапланового ремонту автотранспорту. Формував звітність за формами Авто-8, Авто-9, складав кварталі та річні звіти по автотранспорту. Відповідав за завчасне забезпечення запасними частинами та паливно-мастильними матеріалами.
Працюючи майстром газонаповнювального пункту ніс відповідальність за безпечну експлуатацію підземних резервуарів скрапленого газу, вів облік та звітність заправки балонів скрапленого газу, контролював вчасне проведення планово-попереджувальних ремонтів насосного та копресувального обладнання газо-наповнювального пункту.

Освіта

Вінницький державний технічний університет

Будівництва, Вінниця
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 10 місяців)

Отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Теплогазопостачання, вентиляція і охорона повітряного басейну" та здобув кваліфікацію Інженера-будівельника

Вінницький політехнічний технікум

Експлуатація теплотехнічного обладнання та систем теплопостачання, Вінниця
Середня спеціальна, з 1991 по 1995 (3 роки 7 місяців)

Знання і навички

MS Office

Додаткова інформація

Права категорії В, власний автомобіль. Готовий до переїздів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: