• PRO

Юлія

Адміністратор, менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант/Бармен

з 07.2021 по 08.2022 (1 рік 1 місяць)
Паста і Баста, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 12.2019 по 12.2020 (1 рік)
SoloPizza, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

До обов'язків входило обслуговування клієнтів, знання української, російської мов. Також іноді доводилось використовувати і англійську мову. Швидко пройшла стажування, через кілька місяців почали стажувати на посаду старшого зміни, але через пандемію заклад було зачинено.

Освіта

КНУТД

Факультет економіки та бізнесу, спеіальність "Міжнародна економіка", Київ
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 11 місяців)

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Російська — вище середнього
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Працювала оператором в кол-центрі у 2019 році в період зимових канікул в університеті, помічником директора в картинній галереї літо 2019, до обов'язків входило розміщення постів у фейсбуці, зустріч відвідувачів, відкриття галереї, слідкування за чистотою, допомога при перевезенні картин. Також доводилося працювати адміністративним контролем в офісі, до обов'язків входив контроль дзвінків операторів. Готова до плідної співпраці в різних сферах діяльності. Доволі швидко пристосовуюсь до робочих умов, маю велике бажання працювати і з головою занурююсь у роботу. Також варто відмітити, що я не конфліктна та стресостійка. Вмію працювати в команді, дружелюбна, привітна, організована та відповідальна. Адекватно реагую на критику, роблю висновки та покращую якість своєї роботи. Не боюсь труднощів і з радістю спробую, щось нове.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: