Резюме від 11 березня 2021

Дмитро

Продавець-консультант, менеджер з підбору запасних запчастин, водій, торговий представник, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Костюк Дмитро Степанович, 30 років
Фінансист, бухгалтер.
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта вища:ТНЕУ
Фінанси та кредит , Тернопіль, з 09.2008 по 06.2011.
Освіта спеціальна:РДТЕП
Фінанси, Рівне.Середня спеціальна, з 09.2005 по 06.2008
Досвід роботи:Менеджер продажу побутової технікиз 07.2009 по 08.2010 ТОВ "Експансія" , Рівне. Консультація та продаж побутової техніки.Функціональні обов'язки:консультування покупців, допомога у виборі товару;виконання плану продаж; інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
Досвід роботи: Менеджер відділу сервісу автомобілів преміум сегменту марки BMW, Сертифікований гарантійний та сервісний Спеціаліст з 01.2011 ТОВ Авто парк " Валері М", (Продаж та обслуговування автомобілів)
Досвід роботи: ПП ГАЛАФРУТ, торгова марка «Delicia» на посаді постачальника продукції та сировини на потужне виробництво, контроль якості, ціни , термінів поставки. Залучення нових вигідних партнерів . Контроль дебіторської заборгованості. Працював не офіційно.
Досвід роботи: ТОТАЛ ФЛЮЇД МЕНЕДЖМЕНТ, Офіційний представник моторних олив SHELL, на посаді торгового представника у Рівненській та Волинській областях.
Особисті якості: знання спеціалізованих комп’ютерних програм, відповідальність, націленість на результат, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, енергійність. здатність швидко навчатися, самоорганізованість. Готовий працювати на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: