Резюме від 30 березня 2022 PRO

Алла

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Бар

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний спеціаліст відділу адресних грошових допомог та компенсаційних виплат

з 07.2000 по 02.2021 (20 років 7 місяців)
управління соціальної політики Барської райдержадміністрації, Бар (Державні організації)

Координує та перевіряє якість і своєчасність виконання роботи спеціалістами з прийому та призначення, проводити особистий прийом відвідувачів.
Здійснює перевірку правильності та повноти прийнятих документів на призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсаційних виплат.
Відповідає за вчасну передачу особових справ при необхідності проведення обстеження матеріального стану заявника до підрозділу соціальних інспекторів.
Формує особові справи з призначення всіх видів соціальної допомоги, компенсаційних виплат, складає Реєстр передачі особових справ одержувачів соціальної допомоги, компенсаційних виплат.
Готує проекти рішення (протокол призначення, повідомлення про призначення чи повідомлення про відмову у призначенні), звіти та розрахунки, які передбачені нормативно-правовими та відомчими актами.
Проводить перерахунок розміру допомоги у разі зміни розміру прожиткового мінімуму, рівня забезпечення прожиткового мінімуму, розміру пенсій та соціальних виплат, зміни цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, тощо.
Контролює правильність призначення розміру соціальної допомоги, компенсаційних виплат з метою запобігання помилок при формуванні електронної бази даних одержувачів усіх видів соціальної допомоги.
При необхідності готує запити в установи соціального захисту інших районів області та регіонів України на отримання від них справ одержувачів державних допомог, які вибули на постійне проживання до нашого району.
Бере участь в узагальненні практики застосування законодавства та ходу реалізації державної політики в сфері соціальної підтримки малозабезпечених верств населення у межах своїх повноважень.
Надає консультативно-методичну допомогу спеціалістам відділу та посадовим особам органів місцевого самоврядування, громадянам з питань, що належать до компетенції відділу.
Здійснює контроль за порядком зняття та прийняття на облік отримувачів соціальної допомоги відповідно до вимог чинного законодавства.
Готує справи громадян для надання на розгляд комісії при райдержадміністрації з питань надання житлових субсидій і державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.
Здійснює контроль за проведенням щорічної інвентаризації особових справ одержувачів усіх видів соціальної допомоги відповідно до вимог.
Організовує роботу з документами у відповідності з чинним законодавством та Інструкцією з діловодства в районній державній адміністрації.
Надає консультації громадянам на особистому прийомі та по теле фону з питань, що відносяться до компетенції відділу.
Виконує інші обов’язки визначені законодавством.

Освіта

Сумський державний університет

Економіка та підприємство, Сумы
Вища, з 2001 по 2004 (2 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: