Резюме від 12 жовтня 2023 PRO

Дмитро

Керівник автозаправного комплексу, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівнік

з 07.2013 по 08.2020 (7 років 1 місяць)
ДП (УКРАВТОГАЗ), Киев (реалізація стисненого природного газу)

більш детальна інформація у резюме

Освіта

«Івано-Франківський національний університет нафти і газу»

Менеджмент і адміністрування нафтогазового комплексу, Ивано-Франковск
Вища, з 2018 по 2020 (1 рік 7 місяців)

Додаткова інформація

Резюме
Станішевський Дмитро Сергійович

Дата народження: 09.07.1991 року
Місто: Київ
Сімейний стан: Одружений
Громадянство: Українське
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: 2008-2012 рік «Европейський університет» бакалавр
2011-2013 рік «Національна академія оборони України» офіцер запасу
2012-2013 рік «Европейський університет» магістр
2008-2020 рік «Івано-Франківський національний університет нафти і газу» магістр
Спеціальність: Маркетолог, менеджмент і адміністрування нафтогазового комплексу
Досвід роботи:
АТ «Київгаз» 2020 рік
Посада: Начальник відділу маркетингових досліджень
Досягнення: Вивчення ємкості ринку, вивчення потенційних та реальних споживачів, вивчення рівня продажів конкурентів, проведення порівняльного аналізу товару конкурента, вивчення розподілу часток ринку , аналіз збуту, аналіз рекламних компаній конкурента, вивчення можливостей розширення спектра послуг, аналіз цінової політики, вивчення внутрішнього маркетингу. проведення опитування та анкетування.
ДП «УКРАВТОГАЗ» 2019 – 2020 рік
Посада: Начальник АГНКС-1,3 за сумісництвом
РВУ «Київавтогаз» 2017 - 2019 рік
Посада: Начальник АГНКС-1 м. Києва
Досягнення: Керівництво та організація згідно чинним законодавством виробничо-господарської діяльності АГНКС на підставі « Положення про автомобільну газонаповнювальну компресорну станцію» , забезпечення оперативного керівництва виробничих процесів АГНКС з підготовки і заправлення автотранспорту, організація та виконання планових показників реалізації, робота по залученню нових клієнтів, вживання заходів щодо забезпечення високої культури спілкування персоналу з клієнтами, приймав участь у роботі направленій на розширення послуг на ринку СПГ, керівництво і контроль щодо технічно правильного утримання експлуатації та ремонту комплексу устаткування необхідного для виробництва та заправлення СПГ автотранспорту, ведення експлуатаційної та ремонтної документації, контроль ведення технічної документації з питань охорони праці і експлуатації виробничого обладнання і споруд, здійснював підбір кадрів працівників АГНКС їх розстановку, і доцільне використання, формування робочого графіку та внутрішнього трудового розпорядку, оформлення табелю обліку використання робочого часу працівниками АГНКС, організація систематичного обліку кількості використаного газу, подання щомісячно оперативної інформації про рух газу, контроль за правильністю оформлення грошових розрахунків.
РВУ «Київавтогаз» 2013-2017 рік
Посада: Наповнювач балонів
Досягнення: Ведення документації, робота над звітами, відповідальна робота в екстремальних умовах, вміння швидко реагувати в екстрених ситуаціях, висока відповідальність, зібраність, організаційність, коректність в роботі.

РВУ «Київавтогаз» 2013 рік
Посада: Провідний економіст, планово фінансовий
Досягнення: Планування фінансів та реалізації компанії( на місяць, квартал, півроку, рік),робота в колективі, здобуті навики роботи з ПК(Microsoft Office),виконання поставлених завдань керівника.
«Sport Life» 2012 рік
Посада: менеджер відділу продажів та роботи с клієнтами.
Досягнення: досвід в області продажів, розробка клієнтської бази з нуля, вміння правильного підходу і коректного спілкування з клієнтами, робота з договорами, Моніторинг і аналіз ефективності рекламних кампаній.
Професійні навики: Розробка клієнтської бази з нуля, ведення та розширення, аналіз ринку, ведення переговорів з клієнтами, підписання контрактів, організація і контроль підлеглих, планування та простановка задач по розвитку, формування звітності, контроль платежів, заключення договорів, досвід організації та проведення тендерів.
Знання мов та навички: Українська, Російська, Ангійська (середній, освоюю), водійські права (категорії В, стаж 9 років)
Особисті та професійні якості: Досвід управлінської дільності, відповідальність, комунікабельність, зібраність, вміння аналізувати, креативність, вміння працювання в команді та самостійно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: